Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Paddenstoelen >> Content

Hoe je King oesterzwammen in Bottles Grow

Oesterzwammen zijn high - dollar paddestoelen , en verschillende soorten oesterzwammen kan worden geteeld voor een winst . Een van de soorten oesterzwammen zijn koning oesterzwammen , die volledig binnenshuis worden gekweekt . Terwijl in heel Azië voorkomende , groeiende koning oesterzwammen in flessen is een handtekening van de Japanse kwekers en meestal produceert een hoge opbrengst . Met de juiste fles sterilisatie en groeiende ruimte , moet u in staat om koning oesterzwammen groeien in flessen .
Wat je
Need High-density polyethyleen ( HDPE ) plastic fles
stoomsterilisator
Ultraviolet kiemdodende licht -witte spar zaagsel
Tarwezemelen
Rijstevoermeel
Koning oesterzwam zaden of mycelium
Instructions
1 < p > Stoom je plastic flessen voor maximaal negen uur bij 212 graden Fahrenheit in een stoomsterilisator . U ontvangt een stoomsterilisator groot genoeg is om de hoeveelheid flessen die u wilt steriliseren passen nodig . Zorg er ook voor dat de sterilisator is uitgerust met een temperatuurmeter .
2 < p > Bewaar uw flessen over nacht in een kamer die een kiemdodende licht of lamp heeft . U kunt kiemdodende lampen kopen bij de meeste verlichting winkels of bouwmarkten .
3 < p > Vul de gesteriliseerde flessen met een deel witte spar zaagsel , een deel tarwezemelen en één deel rijst zemelen. De juiste bedragen zijn afhankelijk van de grootte van uw fles, maar je moet erop gericht zijn om de fles half vullen met deze ingrediënten .
4 < p > Plant de paddenstoel zaden of mycelium in de bodem mengsel zodat ze net onder de grond .
5 < p > Plaats de flessen in een kamer die is goed geïsoleerd en heeft een relatieve luchtvochtigheid rond de 80 % . Om dit vocht te bereiken , kan het nodig zijn om een luchtbevochtiger te plaatsen in de kamer met de champignons .
6

Wacht tot de paddestoel pinheads ( spruiten ) steken door het oppervlak van de bodem mengsel zien . Je moet in staat zijn om uw paddestoelen te oogsten in een extra 10 dagen .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mushrooms/1002131808.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.