Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Kruiden >> Content

Hoe te Cut Bieslook Way Down New Growth

Homegrown bieslook vers van uw kruidentuin kan worden gekookt in maaltijden en gestrooid bereide gerechten voor extra smaak . Om nieuwe groei te stimuleren , kan bieslook meerdere keren geoogst worden op het groeiseizoen door te snijden ze naar beneden . Zodra uw bieslook rug worden gesneden , kunt u de verwijderde delen te gebruiken in uw keuken en laat uw bieslook plant om te groeien voor het snijden again.Things je nodig hebt
Herb schaar
Toon meer instructies
< br > 1

Laat uw bieslook planten ongestoord groeien in de lente tot ze op zijn minst 6 centimeter lang . Clip terug de bladeren op de helft van de plant met een horizontale snede om slechts 2 centimeter lang met kruidenboter schaar , terwijl de andere helft bij 6 centimeter . Kopen van 2

Laat de bieslook groeien voor 2-3 weken voor de snede helft te bereiken ongeveer 4 centimeter lang . Snijd de boven - 6 -inch lange bladeren tot 2 centimeter lang op de tweede helft van de plant ( de kant die niet eerder werd gesneden ) .

Blijf 3 afwisselen snijden van de zijkanten tot slechts 2 cm hoog door het groeiseizoen om bloemen te voorkomen dat de vorming en houden nieuwe bladeren aanbesteding plaats van taai.
4

Kijk voor de basis van uw bieslook planten te verbreden op het groeiseizoen als voortgezet snijden zal nieuwe bolletjes aan te moedigen om te vormen. Als de plant breder , nemen de nieuwe bladeren in uw afwisselende oogsten .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1002106958.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.