Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Kruiden >> Content

Wat zijn zwavelbloem Gebruikt voor

? Bloemen van zwavel is een misleidende naam . Het heeft niets met bloemen maar is het zuivere vorm van zwavel . Het is een mineraal gevonden in de buurt warmwaterbronnen en vulkanische as op verschillende locaties over de hele wereld , waaronder de Verenigde Staten . In de oudheid werd het verbrand in huizen als wierook , om ziekte te verdrijven . Eeuwenlang is gebruikt in de industrie , de geneeskunde en de landbouw . Het is een zeer productief mineraal met vele belangrijke toepassingen . Menselijke aandoeningen
jeukende , ontstoken huid wordt soms behandeld met bloemen van

zwavel . Zwavelbloem biedt een alternatief voor de traditionele medische behandeling voor een verscheidenheid van menselijke ziekten . Schurft is een besmettelijke huidaandoening veroorzaakt door mijten . De symptomen zijn onder andere ontsteking en een jeukende huiduitslag . Sommige mensen beweren dat het effectief kan worden behandeld met zwavelbloem wanneer het wordt toegepast als een zalf . Het wordt soms gebruikt om eczeem , een auto huidproblemen en luieruitslag . Oraal in te nemen , kunt bloemen van zwavel fungeren als laxeermiddel .
Veeartsenijkundig gebruik
vlooien van uw huisdier kan worden behandeld met bloemen van zwavel

. Vlooien kunnen extreme ongemak voor katten , honden en paarden . Sommige dieren zullen zweren op hun huid tegen de beten te ontwikkelen. Bloemen zwavel wordt soms gebruikt als alternatief voor conventionele medische behandelingen verschillende veterinaire aspecten behandelen . Sommige mensen gebruiken het om vlooien te doden en te kalmeren pijnlijke huid . De zwavel poeder kan worden gestrooid over het gehele dier . Het moet de huid niet . Voor andere huidaandoeningen , kan een kleine hoeveelheid dagelijks ingenomen helpen de jeuk. Bloemen van zwavel wordt ook gebruikt als alternatieve geneeskunde om modder koorts , een ernstige infectie die paarden slaat behandelen.
Agrarisch gebruik
Wijngaarden en andere gewassen worden beschermd met bloemen van zwavel .

Bepaalde bacteriën en schimmels kunnen planten en volledige oogsten slaan . De praktijk van droge of natte afstoffen met bloemen van zwavel op de wijngaarden , hop en andere gewassen wordt gedaan om deze ziekten te voorkomen , aldus Sherman V.Thomson , uitbreiding fabriek patholoog , en Scott C. Ockey , plantenziekten diagnosticus , zowel bij de Staat van Utah universiteit.
Bloeiende tuinplanten
Behandel echte meeldauw in uw tuin met bloemen van zwavel .

Echte meeldauw kan uw huis tuin planten infecteren . Dit is een schimmel die gebruikelijk is in vochtige omstandigheden . Het wordt meestal gezien op rozen , dahlia's, zinnia's , seringen en riddersporen . Meeldauw veroorzaakt witte vlekken , die poeder lijken , op bladeren ; Onbehandeld, zal zwarte spikkels verschijnen . Het verbiedt de knoppen van opening en zal de plant verzwakken . Bloemen van zwavel met succes kan meeldauw te behandelen wanneer het wordt bespoten op de plant .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1002106613.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.