Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Beans >> Content

Hoe te Pole Bean ontkiemen

Pole bonen , beter bekend als groene bonen , zijn een gemeenschappelijke groente geteeld in moestuinen . U kunt pole bean zaailingen kopen tegen tuin aanbod winkels , maar kiemende uw eigen zaden thuis bespaart u geld . De paal boonzaden zal binnen ontkiemen binnen 3-4 dagen . Als de bonen worden bewaard in een vochtige en vochtige omgeving , zal de shell geopend kraken om de boon te ontkiemen . Ontkiemen van de zaden binnenshuis zal u toelaten om te weten welke zaden ontkiemd , zodat u het gewenste aantal planten voor uw garden.Things je nodig hebt Briefpapier handdoeken
Plaat
Spray fles en plastic zak te hebben of doorzichtig plastic wrap
Seed trays
Commercial bodem
Toon meer instructies
1

Scheur vier vellen papier handdoeken . Leg ze op een bord . Kopen van 2

Vul een spuitfles met water . Spray de papieren handdoeken om ze volledig te bevochtigen.
3

Stapel twee vochtige handdoeken samen op de plaat , en zet de andere twee aan de zijkant . Plaats de hoeveelheid groene bonen zaden die u wenst om te ontkiemen op het papier handdoeken. Vermijd dat de groene bonen zaden raken .
4

Voeg de andere twee papieren handdoeken op de top van de paal bonen zaden. Plaats de plaat met de papieren handdoeken in een grote plastic zak . U kunt ook wikkel de plaat met doorzichtige plastic wrap.
5

Plaats de paal bonen zaden in een locatie met indirect zonlicht . De zaden zullen ontkiemen beste met een temperatuur tussen 70 en 80 graden Fahrenheit .
6

Houd de papieren handdoeken vochtig . Plant de zaailingen in een zaaibakje gevuld met commerciële bodem als ze eenmaal groeien een set van bladeren . Plaats ze in het zuiden venster totdat de dreiging van vorst geeft en dan kun je ze buiten te transplanteren . Water de bodem om het vochtig te houden .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-beans/1002102130.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.