Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een Maroon Tree

De kastanjebruine boom is een soort boom pioen ( Paeonia delavayi ) die oorspronkelijk uit China . Boompioenen zijn eigenlijk struiken , geen bomen , en de kastanjebruine boom groeit tot 3 meter hoog . Het draagt ​​kastanjebruin bloemen tussen de 3 en 4 cm in diameter . De kastanjebruine boom , een vaste plant, bladverliezende heester , groeit langzaam en kan een lange tijd te leven , met exemplaren in China dacht meer dan 200 jaar oud te zijn , volgens de tuinders voor Iowa State University . De kastanjebruine boom is winterhard tot zone 5 op het Amerikaanse ministerie van Landbouw Plant Winterhardheid Zone Map . Gebruikt

Gebruik de kastanjebruine boom veel hetzelfde als je zou de hortensia , azalea of andere bloeiende struik . Kies een gedeeltelijk zonnige locatie in de tuin die een schot van belang nodig heeft. De kastanjebruine boom maakt ook een impact als een solitair , maar geef het veel ruimte of snoeien om het compact te houden . Boompioenen , in het algemeen , zijn prijzig , dus kies een locatie om niet alleen het pronken , maar een die ook die past bij zijn behoeften zorg.
Planting

de snelste manier om de kastanjebruine boom te doden is door het planten van het niet goed of op het verkeerde moment . Plant de Bareroot struik in de herfst en de container planten in de lente of herfst. Verwijder onkruid en andere vegetatie groeit rond de site, zodat de pas geplante kastanjebruin boom niet wordt gedwongen om te concurreren voor vocht en voedingsstoffen . Plant de kastanjebruine boom op dezelfde diepte waarop het groeide in de kinderkamer en houdt de grond vochtig terwijl het vaststelt .
Care

Vermijd het snoeien van de kastanjebruin boom in de herfst of loopt u het risico het afsnijden van bloemknoppen voor het volgend seizoen . Zodra u nieuwe groei in de lente opmerken , bevruchten de kastanjebruine boom met 3 Ibs . van 5-10-5 kunstmest . Strooi de korrels op de bodem - 6 centimeter van de basis van de struik - en verspreid het rond . Water na bemesting het product dringen in de bodem . Dit is de enige meststof de kastanjebruine boom vereist per jaar .
Voortplanting

Maroon boomzaden vereisen een periode van stratificatie te kiemrust te breken . Vul een plastic boterhamzakje halfvol met vochtig zand of perliet en druk de zaden in het mengsel . Sluit de zak en in de koelkast voor 90 dagen . Wanneer u de zak uit de koelkast halen , plaats deze in een gebied dat 75 graden Celsius blijft Binnen 2-6 weken de zaden ontkiemen en moeten zorgvuldig worden verwijderd en geplant 1 - inch diep in kwekerij potten gevuld met gelijke delen potgrond en zand . Laat de pot op een koele , schaduwrijke plek buiten of in een kas . Groeien de kastanjebruine boom in steeds grotere potten voor twee jaar voordat het planten in de tuin .

Hoe om te groeien Hawthorn Berry

Hawthorns zijn een groot geslacht van bomen en struiken in de familie Rosaceae dat een aantal soorten inheems in Noord-Amerika omvatten . Ze staan ​​bekend om hun opzichtige witte , roze of gele bloemen die bloeien in de lente , en voor hun kleine , applelike bessen. Rassen van Hawthorn zijn beschikbaar voor bijna elk klimaat in de Verenigde Staten , en ze meestal worden geplant in de vorm van ste

Meer dan ooit