Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Lila Vanaf Roots

Seringen ( Syringa vulgaris ) is een groep van meer dan 2.000 bladverliezende bloeiende struiken . Sommige cultivars oplopen tot 20 meter hoog met een gelijke spreiding en kunnen makkelijk worden geregeld door middel van snoeien . In feite , snoeien is een van de belangrijkste aspecten van succesvol groeiende seringen en het produceren van bloemen. Seringen gedijen in alkalische grond en volle zon. Het is gemakkelijk om seringen voortplanten door houtstekken of zelfs van een stuk van hun wortels. Neem de lila wortel snijden in het fall.Things je nodig hebt
Kleine schop
Snoeischaar Canvas Tas
poedermelk fungicide
Veenmos
Box
1 - liter planten pot
Verscheurde schors Zand
Toon meer instructies
1

graven in de bodem 40 centimeter van de lila boom totdat u de wortels . Graven zorgvuldig zodat je niet gesneden in de wortels . Wanneer u de wortels raken , gebruik je handen om te poetsen de bodem weg om ze beter te zien het kopen van 2

Snijd een 3 - . Naar 4-inch lengte van een stuk lila wortel , dat is de dikte van een potlood. Snijd het deel het dichtst bij de stam dwars door , en snijd het andere uiteinde op een diagonaal .

Plaats 3 de lila wortel in een tas die fungicide poeder bevat , en schud de zak om de vacht van de wortel .
4

Sla de wortel voor het voorjaar planten als je in een gebied met strenge winters wonen . Wikkel het in vochtige veenmos , en plaats het in een doos of andere verpakking . Voeg in een onverwarmd gebied dat niet bevriest . Tuinders die in milde winter regio wonen kunnen de lila wortelverstoppingen onmiddellijk te planten .
5

Vul een 1 - liter kwekerij pot met een mengsel van gelijke delen van veenmos , schors en grof zand . Bevochtig de aanplant medium voordat je de wortel planten .

Plaats
6 het schuin afgesneden uiteinde in de bodem , zodat het rechte eind van het snijden nauwelijks wordt bedekt met aarde . Een andere methode van het planten is om de snij horizontaal leggen op de aanplant medium en bedekken met 1 centimeter van de bodem .
7

Houd de grond licht vochtig . Te veel water rotten de wortels . Beworteling tijden zullen variëren , afhankelijk van de lokale omstandigheden .

Greenhouse Cultures for Camellia Japonica

Camelias zijn groot , dichte tuin struiken die kleur aan wintertuinen brengen met hun herfst, winter en het voorjaar bloeit . Camellia japonica of Japanse camellia , groeit tot 12 tot 25 voet met donkere , leerachtige bladeren en grote roze of witte bloemen . Deze populaire struiken zijn gevoelig , maar, en groeien alleen in Amerikaanse ministerie van Landbouw groeiende zones 7-9 . Houd ze in kass

Meer dan ooit