Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Chrysanten Van Stekken

Een populaire en goedkope manier om nieuwe chrysanten groeien is door het nemen van stekken van bestaande installaties in de tuin . De lente is het ideale moment om de stekken te oogsten van buiten planten , altijd genomen tijdens het seizoen. Selecteer stekken van gezonde planten . De stekken vereisen een vochtige omgeving staan ​​tot het wortelstelsel te ontwikkelen. Zodra een snij groeit een stevig wortelstelsel , kunt u het snijden in een grotere container herplanten of verplaatsen naar de garden.Things je nodig hebt
Tuin scharen
Potje
wortelhormoon
Grof zand
Veenmos
Potlood Plastic zak
Toon meer instructies
1

Snijd een 3 -inch stukje boven de groei van de plant voor elke snijden.
Pagina 2

Verwijder de bladeren van de onderste helft van de snij .

Dompel 3 het afgesneden uiteinde van de steel in wroeten hormoon.
4

Vul een kleine pot met gelijke delen grof zand en veenmos .
5

Maak een kuiltje in het midden van de zand - turf mengsel , met behulp van een potlood . Duw recht naar beneden , ongeveer 1 1/2 cm dik .
6

Steek het afgesneden uiteinde van de steel in de inkeping en dep de bodem mengsel aan firma rond het snijden.
7

Water de container om de bodem te bevochtigen zonder dat het modderig . Dek de pot met een doorzichtige plastic zak om een broeikaseffect te creëren . Plaats de plant in indirect zonlicht en houdt de grond vochtig .
8

Verwijder de plastic zak na het snijden ontwikkelt wortels. Test het snijden om de paar weken door het een voorzichtig sleepboot . Zodra de wortels te ontwikkelen , zal het vasthouden aan de bodem .

Hoe om te groeien Lady Lilac

Traditionele lila struiken gedijen in koude winters , met een beroep op de kou in de lucht om die geurige bloemen produceren . Tuinders in meer gematigde gebieden kunnen genieten van weelderige seringen met Lady Lilac , beter bekend als Lavender Lady lila ( Syringa vulgaris Lavender Lady ) , een cultivar die geen kou eisen heeft . Plant Lavendel Dame in Amerikaanse ministerie van Landbouw Plant

Meer dan ooit