Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom Katoen Planten hebben twee kleuren van Blooms

De uitdrukking " katoenplant " wordt meestal gebruikt om Gossypium hirsutum of hoogland katoen , afkomstig uit Midden -Amerikaanse , de Amerikaanse Gulf Coast en de West-Indië te beschrijven. Een lid van de kaasjeskruid familie wordt gekweekt voor de vezels die de zaden omringen. Deze vezels worden gesponnen in een grote verscheidenheid van textiel . De bloemen van Gossypium hirsutum zijn wit of geelachtig , maar vervagen met de leeftijd tot roze-paars . Dit zou een waarnemer de indruk dat de bloemen van meer dan een kleur groeien op dezelfde plant . Sea Island Cotton

Nauw verwant aan Gossypium hirsutum is Gossypium barbadense , een Zuid-Amerikaanse inheemse plant ook wel bekend als Sea Island katoen . Het wordt ook geproduceerd voor de textiel die zijn gesponnen uit de vezels . Zoals bij hoogland katoen, zee eiland katoen produceert gele bloemen . Sea Island katoen bloemen zijn onderscheidend , omdat ze soms worden getint met paarse of paarse vlekken op de basis. Zoals bij hoogland katoen , kan pas geopende bloemen verschillend gekleurd zijn van oudere bloemen.
Flower Verschijning

meeste leden van de Malvaceae , of kaasjeskruid , familie hebben vergelijkbare , vijf - petaled bloemen die die van de gemeenschappelijke tuin stokroos lijken. Bloemblaadje kleuren kunnen variëren van de kleuren crème en geel tot roze , rood , paars en bijna zwart . Bij sommige mallows , de bloemblaadjes zijn korter dan de prominente centrale staminal kolom. Dit is niet het geval met Gossypium , die bloemblaadjes langer dan de staminal kolom .
Cotton Rose

Soms voorkomende namen veroorzaken verwarring . De katoenen bloem is de bloesem van een lid van de Gossypium geslacht . Katoen roos is de gemeenschappelijke naam van de bloem van een populaire zuidelijke sierplant , Hibiscus mutabilis . Het wordt ook soms " Verbonden kwam . " Hibiscus mutabilis is een ander lid van de grote kaasjeskruid familie . Bloeien in de late zomer , zijn ronde knoppen open voor witte bloemen die snel verouderen tot roze en uiteindelijk donkerder rood. Zoals met Gossypium hirsutum , oude en nieuwe bloemen geven de plant het uiterlijk van het hebben van bloesems van duidelijk verschillende kleuren op dezelfde plant .
Overwegingen

Katoen planten soms sport twee kleuren van de bloemen , maar worden bijna nooit gekweekt als sier- exemplaren . Katoen kwam zijn gemeenschappelijke naam verworven van het feit dat de knoppen zien er een beetje als het vet " bollen " of seedcases van de Gossypium plant. Het is alleen maar gegroeid als sierplant . Als je een " katoenplant " met bloesems van twee verschillende kleuren in een tuin groeien , is het zeer waarschijnlijk Hibiscus mutabilis .

Zorg voor myoporum parvifolium

Een laagblijvende , breed verspreiden bodembedekker , myoporum parvifolium is een zon- liefhebbende evergreen die goed overal warm groeit . De plant groeit vooral goed in de toasty gebieden van Arizona , Zuid-Californië , Florida en Hawaï . Hardy in de winter temperaturen tot 23 graden Fahrenheit , myoporum parvifolium groeit met succes in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid

Meer dan ooit