Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Basics >> Content

Planten met dezelfde effecten als Yohimbe

Yohimbe is een groenblijvende boom afkomstig uit Afrika en de bast bevat een stof genaamd yohimbine . Dit ingrediënt stimuleert chemische reacties in het lichaam die worden gezegd om te helpen bij het ​​verbeteren van erectiele dysfunctie die wordt veroorzaakt door stress en spanning . Het verhoogt de bloedtoevoer naar het genitale gebied niet alleen voor mannen , maar voor vrouwen ook. Yohimbe mag niet worden gebruikt door mensen met ernstige nier-of leverziekte , of bij patiënten die bloedverdunnende medicijnen . Voor mensen die niet yohimbe kunnen nemen, zijn er alternatieve kruiden voor seksuele prestaties . Epimedium

" Epimedium grandiflorum , " algemeen bekend als Horny Goat Weed , is een klimop - achtige struik gevonden groeit wild in het noorden van China en Tibet . De legende van dit kruid is dat een Chinese geit herder ontdekte de eigenschappen van Epimedium door het observeren oncontroleerbare geslacht drijft zijn bokken ' na grazen op het kruid . Het wordt veel gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om het evenwicht van yin en yang te corrigeren en te herstellen mannen de seksuele prestaties. Het werkt door het verhogen van het plezier chemische dopamine terwijl het verminderen van het stresshormoon cortisol . Het is belangrijk om niet meer dan de aanbevolen dosering te nemen zoals het de bloeddruk en hartslag kunnen verhogen .
Rode Ginseng

" Panax ginseng , " of Aziatische ginseng , is gevonden in China en Korea en is sterker dan de witte versie . Het is ook algemeen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde yangenergie , waarvan wordt gezegd dat balans, kracht en circulatie herstel bevorderen . Onder zijn vele voordelen , zoals het aanpassen van het lichaam op stress en verbetering van de energie , het kan ook erectiestoornissen te verhelpen en het vergroten van de seksuele prestaties . De Universiteit van Maryland Medical Center gemeld dat een studie van 46 mannen die Aziatische ginseng nam een toegenomen aantal zaadcellen en prikkelbaarheid , en een andere studie van 60 mannen hadden libido en erectiele functie verhoogd . Inname van meer dan de aanbevolen dosering , vooral in combinatie met cafeïne kan nervositeit of slapeloosheid veroorzaken .
Ginkgo

" Ginkgo biloba " is meer dan 225 miljoen jaar oud , waardoor het een van de oudste levende soorten op aarde. Ginkgo is ook een van de meest populaire en meest bestudeerde kruiden . Er wordt gezegd dat mensen die lijden aan geheugenverlies , oorsuizen , duizeligheid en een slechte bloedsomloop profiteren . Ginkgo kan ook helpen bij het ​​corrigeren van erectiestoornissen door het verbeteren van de bloedtoevoer naar de genitale zones . Het kan ook symptomen die seksuele disfunctie veroorzaken bij het nemen van antidepressiva te verlichten . Ginkgo heeft relatief weinig bijwerkingen , hoewel mensen die bloedverdunnende medicijnen uit de buurt van dit kruid moet sturen .
Ashwagandha

Ashwagandha is onderdeel van de nachtschadefamilie , maar het doesn 't bevatten dezelfde giftige stoffen als andere nachtschade leden . Het wordt veel gebruikt in de Ayurveda , de oudste vorm van Oosterse geneeskunde nog steeds beoefend in India . Het wordt gebruikt om de seksuele functie bevorderen via aanpassing van het lichaam op stress , verlichten spanning en tot prestaties verhogen van energie . Ashwagandha verhoogt het aantal zaadcellen , herstelt erectiele functie en verhoogt het libido . Zwangere vrouwen moeten niet ashwagandha nemen zoals het een milde abortieve kan zijn .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1002025856.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.