Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >> Content

Hoe te Plant Cabernet Vines minder dan een meter van elkaar

Druiven zijn lange , vining planten die met succes in warme , lichte huis tuinen groeien . Cabernet druiven groeien door Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten , met krachtige wijnstokken en waardevolle wijnproducerende druiven. Wijnstokken vereisen heldere zonneschijn , voedzame bodem , snelle drainage en een goede luchtcirculatie voor groei en fruitteelt . Groeien cabernet wijnstokken in nauwe tussenruimte voor kleine huishoudelijke installaties , maar gebruik de juiste hekwerk systemen en grondbewerking tot success.Things Je
Tuin vork
Biologische compost
Mulch
Snoeischaar < Need br zorgen > Trellis
Ties
Toon meer instructies
1

Plant cabernet wijnstokken in de midden van de lente , wanneer de laatste vorst liften . Deze planten moeten warm begint als zaailingen en lijden in late vorst en koude vroege voorjaar stormen . Wacht tot temperaturen te bereiken 60-65 graden Fahrenheit voor deze planten . Kopen van 2

Zoek een site met blootstelling aan volle zon , snelle drainage en een goede luchtcirculatie . Zuid - gerichte hellingen goed werken voor druiven , omdat ze uitlekken snel en consistent blootstelling aan de zon . Zet opzij 3 meter ruimte per plant in de rij en 8-9 voeten tussen de rijen . Cabernet druiven groeien in nauwe rijenafstand in kleine aanplant, maar best te doen met meer ruimte tussen de rijen .

Bereid 3 individuele planten sites te werken en middelen te besparen . Graven in de bovenste 12 centimeter van de bodem in elke site , in een 1 meter vierkant gebied , en meng de grond goed . Draai 5 centimeter van organische compost in de pre - gegraven bodem te voeden , draai dan de basis voor de wortelgroei en vocht vasthouden moedigen . Druiven doen het best met diepe , succesvolle wortelstelsel .
4

Graaf gaten zo diep en twee keer zo breed als de cabernet kluit voor het planten . Verspreid elke set van wortels in een gat om blootstelling bodem te stimuleren en in de gaten te vullen langzaam met gewijzigde bodem . Verpak de bodem naar beneden met tussenpozen om zich te ontdoen van luchtzakken .
5

Water elk grapevine met een halve liter water aan de bodem vestigen en verspreiden 2 centimeter van organische mulch op de grond in een 2 - voet cirkel . Mulch houdt de bodem warm en vochtig en ontmoedigt onkruidgroei . Druiven groeien niet met wiet concurrentie, vooral in drukke aanplant.
6

Snoei elk grapevine beneden om 04:57 groeiende knoppen om nieuwe groei te stimuleren. Zet een hekwerk 4-5 centimeter achter elke rij van druiven voor ondersteuning tijdens de groei . In een overvolle planten , gebruik dan een lange latwerk met 3-4 tiers . Dit geeft elke wijnstok ruimte voor opwaartse groei .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1002105938.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.