Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Edibles >> Content

Hoe om te groeien radijs spruiten verticaal

radijs spruiten hebben dezelfde scherpe, pittige smaak als hun volwassen vorm . Ze zijn ook heel voedzaam . Radijssla dragen maar liefst 35 procent eiwit per gewicht en zijn rijk aan vitaminen , mineralen en chlorofyl . Plus ze zijn gemakkelijk binnen te kweken . Sprout ze verticaal te besparen op ruimte . Zorg voor hen regelmatig en ze zullen klaar zijn om te eten in 3-6 days.Things je nodig hebt
Bowl
Kiemen lade
Toon meer instructies
1 < p > Plaats de radijs zaden in een grote kom . kopen van 2

Bedek de zaden met 2-3 keer hun volume in water op kamertemperatuur . Zeef en roer de zaden rond met je hand . Duw elke floaters met uw vingers . Laat de zaden te weken voor acht uur .

Giet
3 uit het weken water en plaats de zaden in de kiemen lade. Voel je vrij om de bodem te bedekken met zaden , zodat er weinig ruimte tussen elk een. Voeg niet zo veel zaden die ze elkaar overlappen .
4

Spoel de zaden met hoge druk water op kamertemperatuur uit de kraan . De druk helpt te reinigen en beluchten de zaden . En , zoals ze ontkiemen zal hun wortels helpen om los te maken en te verspreiden.

Plaats 5 de bak in een kamer - temperatuur plek waar ze indirect zonlicht ontvangt .
6 < p > Spoel en afvoer van uw zaden om de acht uur voor de duur van de kiemen . Giet water onder hoge druk in de lade over de zaden , laat ze uitlekken en vervang ze in hun gebruikelijke groeiende plek. Rond de derde dag , zal uw radijs zaadjes beginnen te fijne haarwortels die er uitzien als schimmel ontkiemen . Als de wortels groeien , zullen ze samenklonteren . Bij elke spoeling , maak de wortels voorzichtig met uw vingers om ze los te maken van hun buren het beste wat je kunt.
7

Houd een oogje op voor spruiten . Als uw radijs zaden niet ontsproten aan het einde van de vierde nacht , gaan ze in helderder maar nog steeds indirect zonlicht .
8

Verwijder de radijs zaad gedeeltelijk open romp op de vijfde of zesde dag waarop de spruiten hebben een open bladeren. De spruiten zijn nu bijna klaar om te eten .
9

Plaats de de- romp spruiten in een kom . Vul het met water gelijk aan vier keer het volume van de spruiten . Roer de spruitjes rond met je vingers . Tap het water.
10

Plaats de spruiten terug in het bakje . Spoel en giet ze een laatste keer .
11

Laat de spruiten te drogen gedurende 12 uur.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1002104621.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.