Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Beans >> Content

Hoe verschillende soorten Liquid Affect Bean Plant Groei

? Bean planten worden vaak opgenomen in tuinen vanwege hun eenvoudige teelt en de veelzijdigheid van de vrucht die zij produceren . Deze planten lenen zich voor groei in verschillende vloeistoffen , terwijl steeds onvolgroeide of sterven bij blootstelling aan anderen . Afhankelijk van de resultaten die u wilt bereiken , of het stimuleren van groei, de gezondheid of het verwijderen van ongewenste planten uit uw tuin , is er een vloeistof om te voldoen aan uw boon plant nodig heeft. Vloeistof Voedingsstoffen

Bonen geteeld in de bodem of hydrocultuur in oplossing gebruiken voedingsstoffen het groeimedium verloop van tijd . Deze voedingsstoffen moeten regelmatig worden vervangen om een goede groei en ontwikkeling van uw bonen planten zorgen . Vloeibare meststof bevat essentiële voedingsstoffen die je bonen planten nodig hebben en verrijken van de bodem wanneer toegepast . Vloeibare oplossingen voedingsstof gebruikt in hydrocultuur systemen zorgen voor een voedende omgeving voor bonen plantenwortels zonder bodem nodig . Beide vloeibare voedingsstof opties produceren gezonde , productieve bonen planten .
Gezoet water

Sugar water heeft een negatief effect op de bonen planten . Plantenwortels zijn ontworpen om zoveel zuiver water absorberen snel mogelijk en absorberen van onzuiverheden langzaam te filteren . Bean plantenwortels erkennen suiker als verontreiniging , waardoor de hoeveelheid water een boon plant absorbeert afneemt . Terwijl booninstallaties meestal de voorkeur aan een drogere grond , het gebrek aan water inname, van suiker eigenlijk doodt de plant in de tijd. Melasse is een natuurlijke suiker , echter, en planten verwerken gemakkelijk . Wanneer toegevoegd aan water , biedt planten met voedingsstoffen en zelfs verhoogt het vermogen van kunstmest , het verhogen van de voordelen van de meststof aan uw planten .
Pure Water

Plain tikken of regenwater is echt de enige vloeibare boon planten nodig hebben om te overleven en te produceren. Deze soorten water bevatten sporen van voedingsstoffen en de hydratatie van uw planten nodig hebben . Zoals eerder vermeld , zijn planten ontworpen om zuiver water absorberen . Gedistilleerd water is zeer gezuiverd om onzuiverheden te verwijderen , waardoor het een ideale keuze voor bonen planten . Omdat dit water sterk wordt gezuiverd , is het ook zeer goed verteerbaar voor planten , wat betekent dat hun inname van water is op zijn maximale potentieel , en planten zijn in staat om te groeien en te produceren op hun best.
Koolzuurhoudend water < br >

koolzuurhoudend water is gewoon gedestilleerd water met koolzuur toegevoegd . Echter , het toevoegen van koolstofdioxide voegt ook andere voedingsstoffen zoals calcium en magnesium . Dit maakt het water voedselrijk en goed verteerbaar voor planten . Boon planten besproeid met koolzuurhoudend water lopen het risico van overbemesting , dus beperk het gebruik van koolzuurhoudend water eens per week . Bronnen van koolzuurhoudend water omvatten club soda , frisdrank en gewoon koolzuurhoudend water . Bij gebruik van soda , bedenk dan dat het suiker bevat , dat de voordelen van de koolzuur voor uw bonen planten .
Salt Water

Zout is een droogmiddel voor alle planten , betekenis trekt vocht uit de plant. Zoals suiker , wordt zout in water erkend door planten als onzuiverheid. Als gevolg worden besproeid met zout water , nemen planten minder water in de tijd en absorberen een deel van het zout in het water ze nemen inch Dit betekent dat de planten beginnen ontwateren door gebrek aan water inname. De boon planten ook uitdrogen van binnen naar buiten te wijten aan het zout ze absorberen uit het water . Zout water is dodelijk voor je bonen planten .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-beans/1002021524.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.