Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe om te groeien Mimosa Met Bamboe

Mimosa is een groot geslacht van subtropische groenblijvende bloeiende planten in de erwt familie . Ze worden vaak aangeduid met omgangstaal namen die wijzen op de planten unieke gevoeligheid en fysieke reactie aan te raken , zoals gevoelige plant of schaamte plant. Bamboe , ook een sub - tropisch, heeft een tegenovergestelde groei vorm die rechtop en rechtlijnig met een minder dan aantrekkelijke aanwezigheid op de bodem lijn . Met de lage en de verspreiding gewoonte van mimosa u een contrast dat complementair is aan elke soort geplant als metgezellen . Beide zijn krachtige telers en kunnen gemakkelijk koloniseren landschappen dus snoeien noodzakelijk zal zijn om de twee fabrieken binnen de perken en in een balans die een lust voor het eye.Things je nodig hebt
Mimosa cultivar keuze
Hand troffel of blijft houden spade
Mulch
Toon meer instructies
1

Gebruik ongeveer vijf mimosa planten voor elke 200 vierkante meter van de blootgelegde grond aan de voet van uw bamboeplanten . Volgens de Universiteit van Florida , zou deze veel planten koloniseren en bestrijken het gebied binnen een seizoen . Wilt u dichtere dekking sneller , gebruik dan een paar planten . Kopen van 2

Plant de mimosa planten met tussenpozen van ongeveer 2 meter van elkaar en ten minste een voet uit van de basis van een bamboe stand waar de grond minder dicht met bamboe wortels. Hierdoor kan een vrij snelle fill-in zonder dat problematische overbevolking van de wortels in de grond zodra de planten gebreid in en vormen een mat van gebladerte .
3

Bedek de kale gebieden tussen de nieuwe mimosa plant met een dikke laag mulch . Dit zal onkruid op afstand te houden tot de mimosa groeit in volledig en ook helpen houden vocht in de bodem die cruciaal is voor de transplantaties .
4

Water de mimosa planten diep direct na het planten , zodat de wortel massa en grond rond elke plant is goed nat .
5

Monitor bodemvocht zorgvuldig mimosa moet consequent en gelijkmatig vochtige grond totdat is vastgesteld en de tap wortels dieper in de bodem water . Mimosa zal ook moeten concurreren met de bamboe voor water dus bieden genoeg om zowel gelukkig en vrij van verwelken houden .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100779.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.