Huis Tuin

Huis Tuin

De voordelen van gegalvaniseerd Pool Wanden

De beslissing om een ​​zwembad te kopen moet worden gezien als een investering op lange termijn . Met goed onderhoud en preventieve zorg , moet uw zwembad vele jaren mee . Pool eigenaren hebben verschillende keuzes voor de bouw van een bovengrondse zwembad , inclusief gegalvaniseerd - stalen zwembad muren, die veel voordelen hebben ruim hars of aluminium zwembad muren. De gegalvaniseerde Defined

verzinkt staal wordt gedompeld in een zink- oplossing die jassen de stalen om voortijdige roesten en corrosie te voorkomen. Bovengronds zwembad muren zijn vatbaar voor vele barre weersomstandigheden elementen en voortdurend in contact met water . Ook al is een zwembad heeft een liner om water contact met de wand van het zwembad te voorkomen , wordt de muur nog steeds bloot aan veel water tegen regen en zwemmer gebruik als water overstroomt uit het zwembad tijdens het gebruik. Sommige stalen wanden worden meerdere malen gedompeld in zink om een ​​sterkere , meerlaagse coating bieden . Hoe dikker de laag van zink , hoe resistenter de muur is om roest en corrosie .
Sterkte

Staal is een sterk materiaal , en wanneer ondergedompeld in zink te maken het verzinkt staal is een van de sterkste . Als je de aankoop van een groot zwembad , zal verzinkt - stalen wanden de meeste steun te verlenen aan een structuur die gaat om duizenden liters water te houden . Ze zullen ook langer meegaan en niet roesten of zo snel als aluminium of composiet zwembad muren corroderen . In feite, kunnen ze duren tot 15 jaar voordat er roest optreedt. Verzinkt staal is zwaarder voor de installateur , maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen dit nadeel .
Flexibiliteit

tegenstelling
composiet materialen , die moeten worden gebouwd om een ​​specifieke vorm te geven, een gegalvaniseerd stalen zwembad is flexibel en kan worden ontworpen in elke vorm of grootte . Dit is een voordeel , zelfs voor mensen die in de grond zwembaden installeren. Minder panelen zijn nodig voor de bouw, die de kans op lekkage vermindert door de wand van het zwembad . Dit sterker materiaal is ideaal voor bovengrondse zwembaden , die veel gewicht te dragen op het zwembad leuningen als mensen op een ladder om in en uit de zwembaden .
Ondersteuning

Installeren omgaan strips om een overlappende vinyl liner houden plek is makkelijker met verzinkt - stalen wanden . Flexibiliteit van het staal is hier de belangrijkste ; samengestelde wanden kan kraken op extreme druk . Sommige gegalvaniseerd staal zwembaden worden geleverd met een combinatie van gegalvaniseerd - stalen wanden en een composiet reling. Bij het winkelen voor een zwembad , vragen voor gegalvaniseerde stalen leuningen goed ook, want de leuningen krijgen meer water blootstelling dan de muren.

30 - Mil versus 20 - Mil Pool Liners

Dikkere zwembad liners komen op hogere prijzen , maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze langer meegaan . Goed gepland pool bouw zal vergen doorgaans meer dan een dikte van liner , elk gebruikt op een manier die het beste gebruik van haar sterke punten maakt . Hoe Liners worden Gemeten Liner fabrikanten drukken de dikte van zwembad liners gebruik van de termen gauge en mil . Deze voorwaar

Meer dan ooit