Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een stoeptegel Patio Installeer

Er zijn een aantal manieren waarop je een patio installeren. Beton is hard werken en zwaar materieel nodig . Tegels en stenen vereisen beton eerst worden gegoten. Een van de gemakkelijkste manieren voor een huiseigenaar om een terras te installeren is met bakstenen klinkers . Straatstenen komen in een verscheidenheid van vormen en maten . Ze kunnen in een patroon of ontwerp dat u wilt installeren . Voeg wat warmte en kleur aan uw tuin door het installeren van een nieuwe bestrating stenen terras . Wat je nodig hebt
Spray paint
Schop : Houten staken Meetlint
Trilplaat
Flex rand
Metal staken Grind
Estrik of PVC pijp
Zand
Bricks
Natte zag
Rubberhamer
Bezem
Toon meer instructies
1

Teken de omtrek van uw terras vorm op de gemalen met verf.

Dig 2 onder de grond met een schop tot je 6 centimeter onder het huis , te beginnen naast het huis . Rijd een paal in de grond op dit punt en bevestig een string naar de brandstapel aan de 6 -inch punt te markeren. Hamer de paal in de grond met een rubberen hamer . Meet vanaf de onderkant van een ander spel staan ​​8 duim omhoog en bevestig een andere tekenreeks . Rijd de brandstapel 2 centimeter onder de grond op een andere hoek van de patio . Controleer de string met een niveau .

Graaf 3 uit de rest van de patio , met behulp van de string als een gids voor de diepte .
4

Compact de gemalen met een Trilplaatverdichter . Verplaats de machine heen en weer over de ruimte tot je een stevig verdichte fundering .
5

Uitrollen flex rand in de greppel die u hebt gemaakt , om de omtrek van de patio te houden . Rijd metalen palen door de gaten in de rand om te voorkomen dat het verschuiven .
6

Vul de ruimte met 3 centimeter van grind , het verspreiden van het gelijkmatig . Dekvloer , of glad uit , de bovenkant met een lang stuk PVC pijp zodat het waterpas staat . Houd de PVC-buis aan de bovenkant van het grind en sleep deze gelijkmatig aan het maaiveld op dezelfde hoogte .
7

Schop 1 centimeter van zand in de patio ruimte . Dekvloer het zand tot het niveau .
8

Begin bij een hoek van de patio . Beginnen met het instellen stenen in het zand . Tik op de stenen op zijn plaats met een rubberen hamer . In gebieden waar je gedeeltelijke bakstenen , laat een lege ruimte .
9

Plaats een volledige baksteen over de lege ruimtes . Markeer de bakstenen waar zij met krijt te snijden . Voer de steen door de natte zaag . Tik op de baksteen op zijn plaats met de rubber hamer . Herhaal dit met alle andere stenen die moeten worden gesneden .
10

Schop zand op de bovenkant van de patio . Veeg het zand over de stenen om het werk in de ruimtes tussen de stenen .

Hoe te Landschap de Porch

Uw veranda fungeert als een ingang naar uw huis en als een plek om tijd buiten door te brengen met familie en vrienden . Het modelleren en het maken van andere verbeteringen aan de veranda en omgeving kan het een meer aangename plek te maken en het verbeteren van uw huis beteugelen beroep . Wat je nodig hebt Heesters Bloemen Bloembakken Opknoping manden Lichtslangen Track verlichting Schijnw

Meer dan ooit