Huis Tuin

Huis Tuin

voordelen & Nadelen van het toevoegen van iemand om een ​​huis Deed

een persoon toevoegen aan de akte of titel van een stuk van je eigen woning heeft nadelen en voordelen . U moet zorgvuldig overwegen alle mogelijke voordelen en gevolgen voordat u een persoon toe te voegen aan de daad , en je moet de staat en lokale wetten te controleren in een poging om onaangename verrassingen gecreëerd door lokale wetgeving te voorkomen . Voordeel: gedeelde verantwoordelijkheid en eigendom

Wanneer je iemand anders naam toe te voegen aan de akte , hem presenteren u met gedeeltelijke eigendom van het huis en bezittingen . Dit kan nuttig zijn als je gaat trouwen en willen ervoor zorgen dat uw echtgenoot wordt beschouwd als een eigenaar van het huis in het geval er iets met je gebeurt . Het kan ook helpen ouderen die willen kwesties van het eigenwoningbezit en overerving behandelen voordat ze sterven . Het delen van de eigendom van een huis kan helpen compenseren de kosten en arbeid die nodig is om het huis te behouden , maar als je zijn inclusief een financiële regeling , moet u ervoor zorgen om het te hebben opgenomen als een juridisch document om uw belangen te beschermen .


Nadeel: Property controle

Door het toevoegen van de naam van een persoon op het werk van uw huis , je geeft hem een element van controle over het huis. Dit betekent dat u wettelijk verplicht om die persoon te raadplegen of neem zijn verlangens te houden bij het nemen van beslissingen met betrekking tot het pand. Als juridisch eigenaar van de residentie , kan de persoon die de naam die u aan de daad in staat zijn om te voorkomen dat de verkoop van het pand, te verhuren of het plaatsen van een pandrecht op de woning . Als u wijzigingen wilt aanbrengen in het huis te maken , maar de andere partij niet, misschien moet je hem naar rechter om wettelijke toestemming om veranderingen te maken krijgen . Zodra je iemand toevoegt aan een daad , kun je hem niet wegnemen zonder zijn toestemming of hem naar de rechtbank
Nadeel: . Hypotheek Issues

Als er een hypotheek op het huis , kan de kredietverstrekker niet mogelijk om een persoon toe te voegen aan de akte . Doen zonder controle met de kredietgever kan uw hypotheek contract ongeldig en initiëren afscherming procedure . Als je een persoon om de akte te voegen zonder juridisch bindende hem om een financiële regeling , kan je de wind het betalen van alle rekeningen op een eigenschap die slechts gedeeltelijk van u in de ogen van de wet .
Nadeel : Aansprakelijkheid

toevoegen van iemands naam om de akte van uw huis geeft hem nog een troef die een rol gaan spelen als die persoon sterft, wordt opgeroepen , krijgt een echtscheiding of ontwikkelt financiële problemen . Hof systemen kunnen de verkochte activa , met inbegrip van de andere persoon de helft van uw huis bestellen, om de schuld te betalen. Als de andere persoon sterft en laat de helft van je huis aan iemand anders , kunt u mede-eigenaar van een huis met iemand die je niet kent of die wil om het huis te verkopen voor een winst geworden .


Hoe maak je een open haard oververhit raakt

Gas-en elektrische verwarming systemen zijn niet altijd effectief wanneer de buitentemperatuur onder het vriespunt dalen . Huis open haarden kan compenseren voor een inefficiënte verwarmingssysteem en zorgen voor warmte in uw huis. Maar als ze niet goed of zorgvuldig gebruikt , kan haarden oververhitten . Begrijp de factoren die leiden tot oververhitting , en dan stappen om uw huis te beschermen .

Meer dan ooit