Huis Tuin

Huis Tuin

Well Water Filters & Nitraatgehalte

Veel voorkomende en waterzuiveringssystemen, waaronder kool filtratie , niet effectief nitraten te verwijderen uit uw water . Hoge niveaus van nitraten vooral betrekking als je een jong kind in uw huis, als het probleem is gekoppeld aan een aandoening, de zogenaamde blauwe baby syndroom. Als nitraatgehalten onveilig in uw water , kunt u professionele hulp te streven of installeer een systeem zoals omgekeerde osmose of ionenwisseling . Nitraat Risico

Volgens de Vermont ministerie van Volksgezondheid , water met het nitraatgehalte van meer dan 10 mg per liter is onveilig en moet voordat het wordt gebruikt om te drinken of koken worden behandeld . Gebruik flessenwater of alternatieve bronnen van water tot het water wordt gecorrigeerd. Als de niveaus boven de 5 mg , op zoek naar een bron van verontreinigingen en probeer ze te verminderen indien mogelijk. Nitraten zijn een vorm van stikstof die van nature in het milieu , maar op een hoog niveau dat ze ongezond zijn. Septic tanks , agrarische meststoffen en compost zijn veel voorkomende oorzaken van de verontreiniging door nitraten .
Omgekeerde Osmose

Dit proces vermindert , maar niet volledig nitraten verwijderen uit bronwater . Het gaat om een ​​filter of membraan dat onder een gootsteen of een teller kan worden geïnstalleerd . Water wordt gedwongen door onder druk zodat mineralen en nitraten worden weggefilterd . Een groot deel van het water zal achterblijven als afvalwater , maar dit afval kan worden verminderd door het verhogen van de hoeveelheid druk in het systeem. Dergelijke systemen vergen veel energie en kunnen niet toegeven genoeg behandeld water om vee te ondersteunen .
Ion Exchange

Ionenwisseling systemen gebruiken een tank gevuld met kralen die zijn belast met chloride of andere stoffen en kan grote hoeveelheden water te behandelen. Nitraten passeren , worden ze vervangen door de chloride deeltjes. Het nadeel van ionenwisseling is dat het werkt minder efficiënt voor water met veel sulfieten , die ook proberen om te wisselen met de chloride . Omdat het water agressiever kan maken , kan een neutraliserende systeem ook nodig zijn voor de behandeling van het water daarna. Een zout tank levert de chloriden moet af en toe worden bijgevuld .
Andere opties

Er zijn een paar eenvoudige en kosten - efficiënte methoden voor het verminderen van nitraten , maar ze kunnen sommige vereisen diligence . Een van de oudste vormen van waterzuivering processen - distillatie - zal effectief nitraten en andere mineralen opgelost in water te verwijderen . Bij deze werkwijze wordt water gekookt en de stoom wordt verzameld . Nitraten en andere verontreinigingen zijn achtergelaten in de kokende tank. Een andere manier van nitraten effectieve vermindering is te laag - nitraat water gewoon mengen in met uw goed water om de concentratie terug te brengen tot een veilig niveau .

Hoe te Binnenverlichting converteren naar Motion Sensors

Motion sensors voor binnenverlichting voeren drie handige functies . Vooral , geld besparen ze door te draaien lichten op wanneer dat nodig is en ze uit te schakelen wanneer een ruimte leeg . Zij fungeren ook als veiligheidsvoorzieningen , automatisch verlichting gebieden s nachts zodra iemand stappen in een kamer . Bovendien, zij fungeren als een beveiligingsapparaat om thuis indringers te ontmoe

Meer dan ooit