Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Do It Yourself : ijsvrij uw oprit veilig

Wonen in een kouder klimaat , waar sneeuw en ijs zijn een veel voorkomend betekent dat je waarschijnlijk nodig hebt om ijs van uw oprit te verwijderen op een bepaald punt . Als je niet de- ice uw oprit , uw veiligheid in gevaar is elke keer dat je loopt of rijdt langs uw oprit . Het ijs verwijderen uit uw oprit kan weinig werk nodig als je houd het op tijdens de winter , of u kan nodig zijn om uw oprit meer aandacht te geven als je laat het gaan te lang tussen de- icing . Wat je nodig hebt
Salt
Calciumchloride
Calcium magnesiumacetaatoplossing
Ice removal tool
Toon meer instructies
1

Spreid een laagje zout over uw oprit in een dun laagje . Het zout werkt om warm en smelt het ijs , effectief de- incing uw oprit . Zout is effectief neer op een temperatuur van 20 graden Fahrenheit . Kopen van 2

Breng calciumchloride om uw oprit bij temperaturen onder de 20 graden Fahrenheit . Deze chemische biedt effectiever ijs smelt bij lagere temperaturen .

Gebruik
3 calcium magnesium acetaat in plaats van zout of calciumchloride als je jonge kinderen of huisdieren in uw huis. Zout kan gevaarlijk zijn als kinderen of huisdieren te behandelen of inslikken . Calcium magnesium -acetaat is een veiliger alternatief .

Chip 4 weg bij het ​​ijs met een ijs -removal tool, die een platte op het einde van een lange steel , vergelijkbaar met een schop . Met behulp van deze tool na de zout of andere Ontdooimiddel heeft gewerkt voor een paar uur is effectiever .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081318.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.