Huis Tuin

Huis Tuin

Kan Duct Tape Houd Flood water in een Huis

? Wanneer regenseizoen hits, duct tape is een noodzaak om te helpen schade in uw huis te voorkomen . Duct tape helpt veilige items zoals zandzakken en plastic zeilen die het water buiten houden . U kunt ook gebruik maken van duct tape om in uw huis te beveiligen in het geval dat sommige doet sijpelen binnen Informeer bij uw stad nood management systeem voor extra voorzorgsmaatregelen . Deuren en buitenkant

Traditioneel zijn zandzakken zijn buiten gebruikt om overstromingen te voorkomen dat van binnenuit komt . De stad van Tampa zegt dat uitbreiding schuim , zoals polyurethaan , aangebracht met duct tape meer zeker is. Breng het schuim om uw huis spleten en zet hem vast met duct tape acht tot 24 uur voor de verwachte overstromingen . De tape zal vasthouden aan oppervlakken van uw huis alleen als het wordt toegepast op een droge plaats . Naast de uitbreiding schuim, latex , bad , tegels en siliconen kitten zijn alle nodige items te gebruiken om het water buiten te houden .

Om water te houden van komen op de deuren , duct tape een plastic zeil in de buurt van de bodem van de deur en zet de plaat op zijn plaats door duct tape een bord aan de onderkant van de deur . Gebruik de tape om eventuele scheurtjes in de plastic zeilen repareren ook.
Drains

Floodwater of septische water zal komen soms tot in badkuipen en toiletten tijdens overstromingen. Dit water kan oppervlakken beschadigen en maken het opruimen moeilijker. Dek alle afvoeren met zandzakken of uitbreiden van schuim en houd ze vast met duct tape . De drains moet droog zijn alvorens de band , en als de tape is niet op zijn plaats voordat het water komt de afvoer , zal het moeilijk zijn om de riolering te beveiligen.
Huishouden items

Appliances kan worden geruïneerd als er overstromingen. Duct tape uw koelkast en vriezer gesloten , evenals alle andere apparaten die in de buurt openen en . U kunt ook wrap tape grote plastic vellen over alle meubels om schade te voorkomen . Wikkel alle elektronica in plastic en zet ze vast met duct tape .
Waarschuwing

Hoewel het is sterk , duct tape is niet waterdicht , dus niet te vertrouwen op het veel . Nooit een compromis uw veiligheid nadat u hebt bevestigd items in uw huis met duct tape . Blijf uit de buurt van grote apparaten en armaturen in het geval van een overstroming .
Behandeling

Sommige duct tape is gemaakt voor het vasthouden aan natte items . Hebben genoeg van het water-resistant duct tape bij de hand voor een overstroming.

Locaties voor een Space Heater

Kachels zorgen voor extra warmte in kamers waar u het meest nodig hebben , waardoor ze een effectieve manier om uw centrale verwarming aan te vullen. Juiste plaatsing van uw kachel kan niet alleen comfort te maximaliseren voor je familie, maar ook verminderen uw risico op brand en andere mogelijke gevaren van het huis verwarmen . Warm het blijven Op enkele uitzonderingen na , kunt u een elektris

Meer dan ooit