Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Floor Reparaties >> Content

Hoe te verwijderen Bestaande Houten Vloeren

Bij het leggen van hardhouten vloeren , een installateur normaal nagels de planken aan de ondervloer . Elke plank lijnen tegen elkaar zonder spaties ertussen en vereist nieuwsgierige de planken los bij het verwijderen . Met het gebruik van bepaalde instrumenten en procedures , het verwijderen van hardhouten planken hoeft niet te worden een gevreesde chore.Things je nodig hebt
Werkhandschoenen
cirkelzaag
koevoet
Griptang
< br > Toon meer instructies
1

Verplaats alle meubels uit de kamer . Draag dikke werkhandschoenen . Kopen van 2

Snijd gedeelten van de hardhouten vloeren met een cirkelzaag . Begin aan de ene kant van de kamer en snijd lange houten planken in 2 - voet lengte . Dompel het mes op de cirkelzaag alleen diep genoeg om het bord te snijden . Snijd een 6 - foot -by - 6 - foot sectie per keer.
3

Wrik de snede planken uit de sectie 6-foot -by - 6 - voet van de vloer. Wig het einde van de koevoet onder een gedeelte van een bord . Dwing de koevoet hendel naar beneden , het opheffen van de raad van bestuur op. Het werk van de koevoet de lengte van de raad van bestuur , het losmaken van de vloer .
4

Til de boord van de rest van de weg van de vloer . Verwijder de nagels door grijpen ze met griptang en recht naar buiten te trekken . Zet het bord opzij .
5

Herhaal snijden en nieuwsgierige de planken van de vloer en het verwijderen van de nagels . Blijven om te werken rond de kamer verwijderen van alle hardhouten vloeren .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1002071456.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.