Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Grasmaaiers >> Content

Hoe te verwijderen van de PTO op een John Deere 210 Model Maaier

De John Deere 210 model maaier is een farm trekker van John Deere die een Kohler K241 benzinemotor heeft . Deze motor is voorzien van een aftakas of PTO , koppeling dat de omzetting van de macht aan messen van de maaier controleert. Als PTO de John Deere 210 maaier niet lukt, zal de messen niet gaan en je niet in staat om uw gras te maaien zal zijn . Dit is niet een terminal probleem is echter , en je kunt de aftakas verwijderen op uw John Deere 210 maaier voor reparatie , zelfs als je nog nooit geopereerd aan een PTO as eerder . Wat je
dopsleutel nodig
Vliegwiel katrol
Rubberhamer
Toon meer instructies
1

Schakel uw John Deere 210 maaier en wacht enkele minuten voor de motor afkoelen voordat u op. kopen van 2

Pop openen voorkant motorkap van de John Deere's om de motor te onthullen. Toon vliegwiel 210 maaier bovenop de Kohler motor . Deze circulaire ijzer stuk heeft een cover die eerst moeten worden verwijderd . Los en trek de bouten van het vliegwiel deksel met een steeksleutel , dan wrikken het deksel eraf .

Gebruik 3 een vliegwiel katrol aan het vliegwiel te verwijderen om toegang te krijgen tot de top van de PTO- koppeling schacht. Beweeg de katrol boven vliegwiel de John Deere 210 maaier zodat de armen van de poelie te bereiken beneden over de zijkanten van het vliegwiel . Draai bouten midden van de poelie met de dopsleutel tot de druk die wordt gecreëerd zorgt het vliegwiel vrij te komen van de Kohler motor .
4

Verwijder de John Deere 210 maaier carter toegang tot beneden krijgen van de Kohler PTO as. Maak de bouten van het oliecarter aan de motor met behulp van de dopsleutel , trek de pan uit.

Verwijder 5 de bouten langs de koppeling as nu dat het verwijderen van de olie pan en vliegwiel hebben opgeleverd toegang tot de schacht . Gebruik je dopsleutel om deze bouten te verwijderen , als goed.
6

Gebruik een rubberen hamer om de koppeling as volledig uit de motor van de John Deere 210 maaier verwijderen . Schampte de bovenkant van de schacht net onder waar je het vliegwiel eerder verwijderde . Meerdere stakingen kan nodig zijn om de as gratis pop .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1002045368.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.