Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Wanneer beluchten & Kill Weeds & Zaad in North Carolina

? Met een breed scala van temperaturen in het hele land , gazons North Carolina moet worden in het najaar gerenoveerd voor de beste resultaten. Milde temperaturen in combinatie met koeling bodem maken zaadontkieming succesvolle zonder ontluikende onkruidzaden stelen van kostbare natuurlijke hulpbronnen. Basic beluchten en zaaien moeten uitmaken van uw herfst gazon klusjes , maar reserve onkruidverdelger toepassing tot volgend voorjaar . Het creëren van losse grond

Hete zomers en harde North Carolina kleigrond combineren in een moeilijke ondergrond voor graszaad kiemkracht . Voor het zaaien van uw gazon , gebruik dan een holle tand beluchter te trekken 1 - tot 2 -inch lange boringen van de grasmat . Dit proces creëert rulle bodem terwijl vocht en zuurstof naar grass roots doordringen . Meestal uitgevoerd in oktober of november , beluchting verwijdert ook dik riet , of ontbindend stengels en bladeren , van uw gazon om een ​​gezonde groei van zaailingen te moedigen . Niet vroeg beluchten , zoals in juli of augustus , echter. Zomerse hitte creëert spanning over de grasmat . In combinatie met beluchting , kan je eigenlijk schade aan uw gazon in plaats van renoveren .
Seeding uw tuin

voorkeur zaad van uw gazon na beluchten in de herfst . Cool- seizoen grassen ontkiemen snel in de herfst voordat koude winter weer aankomt . Bedek uw tuin gelijkmatig met zaad en hark het licht in de bodem. Water uw tuin minstens twee keer per dag te vochtige omstandigheden te behouden om een ​​1/2-inch diepte voor een succesvolle kieming . Zaailingen snel bevolken uw tuin voor een sterke vestiging. Als je een warm - seizoen gras , maar ze zijn meestal gegroeid van graszoden , stekkers of takjes. Omdat ze niet goed groeien uit zaad , behouden elke renovatie voor deze grassen tot het voorjaar. Ze zijn het invoeren van slaaptoestand in de herfst en niet goed reageren op naseizoen beluchting of zaaien .
Killing Die Weeds

Veel onkruidzaden ontkiemen in het voorjaar wanneer de temperaturen stijgen en de dagen verlengen . Pas eventuele preemergent herbiciden in het voorjaar voordat onkruid zichtbaar zijn in uw tuin . Deze chemicaliën werken door het belemmeren natuurlijke kieming processen . Als je gezaaid op hetzelfde moment als de chemische toepassing , zowel uw onkruid en nieuw gras zou falen te ontkiemen . Door het toepassen van onkruidverdelger in de lente en in de herfst zaaien , u effectief duidelijk de bodem van ongewenste planten en klaar de ruimte voor dikke grasgroei . Als je wel wat onkruid in de herfst, gewoon met de hand trekken ze voordat ze zaad om nog meer verspreiding te voorkomen .
Gezien Voorwaarden van de droogte

Als uw regio uitgebreid heeft gezien droogte , uw gazon is vaak een weerspiegeling van de lokale weersomstandigheden . Dunner en fragmentarisch gazons dragen bij aan bodemerosie en belangrijke afvoer tijdens zeldzame regenbuien . Een worstelende gazon moet worden gezaaid in een van beide herfst of lente om het zo snel mogelijk te verjongen . Idealiter voorkomen onkruidverdelger applicatie en zaad van uw gazon in het voorjaar voor de zomer hitte sets inch Hoewel je misschien niet een gazon leerboek van de zomer , elke vestiging van kiemplanten helpt uw tuin behoudt zijn bovengrond . Het verliezen van belangrijke bodem hoeveelheden veroorzaakt een slechte groei van planten en vereist dure renovatie in de tijd.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002004813.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.