Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bureaus >> Content

Hoe te verwijderen Houtsnijwerk op Meubelen

Houtsnijwerk of bezuinigingen die zijn ingesneden in het oppervlak van een meubel maken het overspuiten van een veel ernstiger taak. Afhankelijk van het materiaal en de ernst van de schade , kan het bijna onmogelijk om de vandalisme volledig te verwijderen . Echter, er is bijna altijd een manier om het minder ernstig maken . Voor oudere meubels , een evenwicht tussen het verwijderen van lelijke vlekken en onderhouden van historische nauwkeurigheid . Wat je
Hand vliegtuig
Hout afwerking
Beitel nodig
Router
fineer
Toon meer instructies
Plane de Surface
1 < p > Plane het oppervlak van de meubelen met een zeer scherpe hand vliegtuig als het snijwerk is vrij ondiep . Dit werkt alleen als het meubilair is gemaakt van massief hout; als het wordt gefineerd , u zeker dat u het vliegtuig zijn dwars door het fineer en het probleem erger maken . kopen van 2

Plane het gehele oppervlak waarop het snijwerk wordt om een gelijkmatige kleur en afwerking te behouden verwijderd .

Refinish 3 het oppervlak met een afwerking die zo dicht mogelijk bij het ​​origineel in kleur, toon en textuur .
Patch de omgeving < br > Goedkope 4

Verwijder materiaal tot in de diepte van de bodem van het snijwerk met behulp van een router . Opzetten van een mal om een ​​gat van zeer nauwkeurige afmetingen te creëren.
5

Maak een patch uit hout van dezelfde soort en een kleur af te stemmen op het materiaal van het stuk dat u repareren . Grootte van de patch precies het gat dat je geleid in het oppervlak . Lijm de patch in het gat , wordt zeker dat het goed zit door erop te tikken met een hamer.
6

Plane het oppervlak van de patch , zodat het gelijk ligt met het oppervlak wordt gerepareerd. Deze methode is alleen voor ernstige schade , omdat het een zichtbaar patch zal verlaten , maar het zal beter zijn dan lelijke graffiti kijken .
7

Breng afwerking over de patch aan de oorspronkelijke afwerking overeenkomen .
< br >
Vervang fineer
8

Vervang het fineer op het beschadigde oppervlak , als u te maken met een gefineerd meubelstuk. Als u een bijpassende stukje fineer kunt vinden, dit is de makkelijkste probleem op te lossen , als u het probleem volledig kan verwijderen.
9

Verwijder het hele stuk van beschadigde fineer van het meubel met behulp van een scherpe beitel of schraper . Schraap of zand de resulterende oppervlak totdat u alle sporen van de originele lijm verwijderd . Als het snijwerk uitstrekt door het fineer in de ondergrond , vul de schade aan het substraat met houtpasta .
10

Breng een nieuw stuk fineer , zo goed mogelijk afgestemd op de oude, met behulp van hoge kwaliteit contact cement .
11

werk de nieuwe stukje fineer aan de oude afwerking die op het meubilair blijft passen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/desks/1002035125.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.