Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Plumbago auriculata

Met grote clusters van hemelsblauwe bloemen die bloeien van de lente tot de herfst , grafiet ( Plumbago auriculata ) verdient een plaats in elke warme , zuidelijke tuin . Gegeven een rijke , licht zure bodem , grafiet gedijt in warm , bijna vorstvrij klimaat met weinig zorg. De bloemen bloeien het eerste jaar toen vroeg in het seizoen getransplanteerd . Gebruik deze mounding , groenblijvende struik als een informele haag of stichting planten , of groeien op zonnige dekken en patio's als een container plant die zal draperen over de zijkanten van de pot.Things je nodig hebt
Spade of hand Troffel
pluggen of meetlat
algemene meststof
snoeischaar
Mangaansulfaat
Toon meer instructies
Planting
1

Gebruik een spade of met de hand troffel een gat graven de diepte van de verpakking van de plant en ongeveer twee keer zo breed . Ruw de zijkanten en de bodem van het gat door schrapen met een troffel als de grond zware klei of verdicht. Dit maakt het voor de wortels te verspreiden in de omringende grond .

Plaats 2 het grafiet in het gat terwijl het nog in de verpakking . Leg een deuvel of maatstaf in het gat om te zorgen dat de diepte van het gat is gelijk aan de diepte van de houder . Toevoegen of verwijderen van de bodem noodzakelijk .

Verwijderen 3 voorzichtig de plant uit de container en plaats deze in het gat . Vul rond de plant met grond die u hebt verwijderd uit het gat . Druk de grond zachtjes met je handen als je vullen om het luchtruim te verwijderen .
4

Plant de volgende en elke extra installatie 4-6 meter van de vorige installatie als u de natuurlijke cascade-effect van te genieten de plumbago struik . Om een haag , ruimte 30-36 centimeter uit elkaar

Water langzaam Goedkope 5 en diep vormen de planten. . Stop wanneer het water begint te lopen in plaats van zinken in de bodem.
Onderhoud
6

Water een keer per week . Tijdens droogte en langdurige perioden van hoge temperaturen , moet u wellicht vaker water .

Twee keer per jaar bemesten
7 tijdens het groeiseizoen .
8

Snoei in de late winter om de groei te controleren en de struik blijven kijken netjes. Gebruik scherpe snoeischaar om schone bezuinigen . Plumbago tolereert snoeihard , dus verwijder zoveel als je wilt voor het gewenste effect . Planten teruggroeien snel .
9

Behandel de struik met mangaan sulfaat , volgens de aanwijzingen op de verpakking , als bladeren geel .

Hoe te Dig Up Bushes Met Wortels

Bij het ​​opgraven van struiken te verplanten , zorg om de wortels of kluit intact te houden . Het ideale moment om een struik te verwijderen is in het voorjaar , zodra de grond ontdooid is , maar voordat de knoppen beginnen te zwellen . Als de struik is bladverliezend, kunt u ook verwijderen in de herfst na de bladeren vallen , maar voor de eerste vorst , zodat de wortels zich kunnen vestigen . G

Meer dan ooit