Huis Tuin

Huis Tuin

Wat Ziekten Draai Heesters Bruin

Struiken maken een uitstekende aanvulling op de achtertuin of de voortuin , want ze zijn vaak mooi en produceren van bloemen die vogels en vlinders aan te trekken . Toch kan een aantal ziekten veroorzaken struiken bruin wordt , dus is het essentieel om zowel de oorzaken en de behandeling van deze ziekten om uw struiken gezond te houden begrijpen . Meeldauw

meeldauw , veroorzaakt door een van een aantal verschillende soorten schimmels , kunnen allerlei sierheesters , zoals azalea en seringen , evenals verschillende soorten bomen infecteren . Het verschijnt eerst als een poedervormige stof op het oppervlak van bladeren en ernstiger infecties bruinen van bladeren , tot vervroegde ontbladering en algemene onooglijkheid . Een aantal culturele controles kunnen worden uitgevoerd , met inbegrip van het planten van de planten op de juiste plaatsen , het handhaven van hoge kracht in uw planten en regelmatig water . Een verscheidenheid van fungiciden is ook beschikbaar .
Verticilium Wilt

Deze struik ziekte infecteert honderden soorten , hoewel het infecteert meestal azalea's , viburnum en Japanse berberissen . De symptomen, die vergeling en bruin worden van bladeren omvatten , bladverlies en blad die- back , regelmatig optreden in de maanden juli en augustus . Er zijn een aantal preventieve maatregelen die u kunt nemen , met inbegrip van planten zaailingen in matig vruchtbare grond die hogere niveaus van kalium en minder stikstof en planten water geven royaal bevat . Fungiciden zijn over het algemeen niet effectief , en je moet een laboratoriumtest te nemen om te controleren of uw installatie is besmet met het verwelken .
Cylindrocladium Blight

Deze struik ziekte teistert meestal zowel azalea's en rododendrons , en symptomen verschijnen meestal snel . De bladeren bruin of zwart en binnen drie of vier dagen vallen . Andere symptomen zijn bruine vlekken op de stengels van de plant met witte sporen op de vlekken . Planten sterven meestal snel na infectie . Controle gaat harken en vernietigen gevallen bladeren om de verspreiding van de ziekte te verminderen , met ontsmet gereedschap altijd en in het slechtste infecties , het verwijderen van de aangetaste planten . U kunt ook gebruik maken van chemicaliën zoals thiofanaatmethyl en triflumizool .
Botryosphaeria Canker

Botryosphaeria kanker , veroorzaakt door een ziekteverwekker van dezelfde naam , beïnvloedt liburnums , waardoor de bladeren van de plant te verwelken en sterven . De takken vervolgens geïnfecteerd met donkerbruine of zwarte schimmel structuren worden en uiteindelijk afsterven , terwijl het hout wordt donkerbruin . De ziekte treedt meestal op tussen de struiken die zijn gewezen wegens droogte , dus houd planten grondig geïrrigeerd om uitbraken te voorkomen . Je moet ook snoeien aangetaste takken om de ziekte te houden van verspreiding naar andere takken en struiken .

Salt Tolerant Blooming Heesters

Het vinden van zout - tolerante struiken is een prioriteit voor mensen die leven in warmere klimaten en mensen die strenge winters doorstaan ​​. In de kustgebieden , zoute water in de lucht wanneer de golven breken op het strand . Breezes storten dit zout op planten in de buurt van de kust . Voor gebieden waar ijs en sneeuw ophopingen , onderhoudsploegen borg zout op wegen en trottoirs . De result

Meer dan ooit