Huis Tuin

Huis Tuin

Zal Manzanita Groeien in de Schaduw

De Manzanita is een veel voorkomende naam gegeven aan een groot aantal bomen , struiken en andere planten in de familie Arctostaphylos . De Manzanita is een familie van soorten die thuishoren in de westkust van de VS, met soorten die door de staten Californië en het noorden door Washington zijn in British Columbia. Species

Er zijn vele Manzanita soorten, waaronder de harige Manzanita dat is inheems in het noorden van Californië . De gemeenschappelijke verschijning van de Manzanita is een houtachtige , groenblijvende struik met gedraaide roodachtig gekleurde takken en zilver tot groen gekleurde bladeren . Manzanita kan de vorm van prostaat bodembedekkers , struiken , grote struiken en bomen nemen , meldt de California Plant Society. Wit en roze bloemen worden vaak gevonden op de Manzanita tussen de winter en lente .
Locatie

De plaatsing van de Manzanita fabriek voor groei en overleving is belangrijk , hoewel de plant is winterhard en kan omgaan , zowel in de volle zon en de schaduw . De plant geeft de voorkeur aan volle zon en halfschaduw voorwaarden voor een optimale groei en overleving , volgens de California Plant Society. De Manzanita soort is een winterharde plant die de meeste omstandigheden , met inbegrip van rotsachtige grond en droogte kan verdragen . Maar de plant groeit het beste wanneer is gepositioneerd in goed doorlatende , zure grond en gelegen in een zuidelijke of westelijke ligging tegen een helling .
Fruit

Wanneer zich in een gunstige positie , de Manzanita produceert bes-als vruchten die onmiddellijk volgen op het groeiseizoen van witte en roze bloemen . De vrucht wordt niet als een adequate voedselbron voor dieren die voor agrarische doeleinden , zoals runderen , schapen, binnenlandse geiten, paarden en ezel herten beschouwd , de US Forestry Service verslagen . Echter , de vruchten worden gegeten door wilde dieren , zoals vossen , coyotes en vogels .
Gebruikt

Manzanita struiken , planten en bomen worden gebruikt als overstromingen planten in de staat Californië . Ze worden ook gebruikt als privacy schermen voor residentiële en commerciële doeleinden . De plant kan groeien in een verscheidenheid van locaties , ook in de natuurlijke habitats van bossen , chaparral en bossen . De marisopa soorten Manzanita groeit in zijn natuurlijke habitat in de nabijheid van de Ponderosa Pine , grijs grenen, blauw eiken en douglas , volgens het Amerikaanse Bosbouw Dienst .

Struiken die bloeien het hele jaar

Het kan worden uitdagend om struiken die het hele jaar door bloeien vinden . Als u in de zuidelijke regios van de VS , met name de zones 8 tot en met 11 wonen , zullen sommige struiken het hele jaar door bloeien , meer prominent in de zomer en minder in de winter . Terwijl sommige struiken kunnen worden ontworpen om te bloeien gedurende enkele maanden op een moment , zullen ze extra zorg en onders

Meer dan ooit