Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is de beste manier om Trim Terug Arborvitae

? Arborvitae of witte ceder , zijn inheems in het oosten van de Verenigde Staten , en worden vaak gebruikt in het modelleren om een ​​centraal punt te creëren . Deze bomen of struiken produceren dichte, groenblijvende gebladerte en vereisen zelden snoeien . Snoei ze verwilderde of gebroken ledematen te verwijderen, maar niet snoeien voorbij het punt waar de bladeren groeien . Voor de beste groei , planten levensboom in de volle zon , in goed doorlatende grond. Lente Snoeien

Snoei levensboom in het voorjaar door trimmen individuele takken met een heggenschaar . Snoei terug tot een opwaartse groeiende zijtak naar gezonde , nieuwe groei te stimuleren . Doe kleine trimmen als nodig in de zomer, het knippen van een paar centimeter slechts uit elke tak.
Shearing

Hoewel scheren is snel en handig, het zelden creëert een aantrekkelijke levensboom . Shearing stimuleert snelle groei langs de buitenste takken van de boom , die op zijn beurt tinten het interieur. Uiteindelijk zal het interieur uitsterven , het creëren van een holle ruimte . Deze bomen zijn meer vatbaar voor het bruinen in de winter , plus insecten en ziekten problemen .

Vorm

Bij het snoeien van een levensboom , zorg ervoor dat de bovenkant van de boom is smaller dan de bodem . Veel huiseigenaren snoeien de bomen zodat de bovenkant breder , waarbij het ​​onderste gedeelte van de boom tinten , waardoor uiteindelijk kale plekken te vormen . Veel levensboom hebben een natuurlijke , piramidale vorm , die zich leent voor snoeien corrigeren. Snoei afgerond levensboom planten, zodat de top is iets kleiner dan de onderste .
Grootte

Arborvitae beginnen bijna altijd als compacte kwekerij planten , maar vele variëteiten uiteindelijk groeien 30 tot 50 meter hoog . Lees planten etiketten zorgvuldig en selecteer een levensboom die de ruimte past als het volwassen . Het snoeien van een levensboom terug naar zijn controle grootte is zeer moeilijk. Sneden gemaakt in blank hout zal nooit meer groeien , waardoor er kale plekken in de levensboom . Snoei alleen de takken met verse groei om de grootte te controleren , trimmen ze terug 3-4 centimeter elk seizoen . Verwijder arborvitae bomen die te groot zijn voor hun ruimtes en te vervangen door een meer geschikte variatie.

Tips om een ​​Hydrangea Hou Van Wilting

Van het Griekse hydra , wat betekent water , hortensias hebben veel water nodig voor een goede groei en ontwikkeling . Onvoldoende water veroorzaakt planten te verwelken , maar soms verwelken ze om andere redenen . Het herstellen van hortensias van verwelkte staten om gezwollen staten is niet altijd zo eenvoudig als het water geven hen. Volle zon , slechte kwaliteit bodem of ziekte kan hortensia

Meer dan ooit