Huis Tuin

Huis Tuin

Heeft mijn Smoker Noodzaak van een Vent in de Firebox

? Efficiënt rokers gebruik maken van een gecontroleerde brand of een elektrisch verwarmingselement om koken warmte alsook aroma rook genereren . De meeste rook afkomstig van een tweede brandstof , zoals een pan hardhout zaagsel , de brand in de vuurhaard verwarmd . De vuurhaard moet verstelbare ventilatie om het vuur brandende gelijkmatig te houden en warmte van het vuur onder controle . De meeste rokers zijn de vuurhaard in de rookkamer , maar sommige ontwerpen zet de vuurhaard buiten voor eenvoudiger verzorgen . Roker Basics

alleen Roken niet de opslag levensduur van vlees of vis te breiden . Zout - uitharden voordat roken vermindert het vocht in het product en voorkomt bederf . Drogen van het vlees langzaam op ongeveer 90 graden Fahrenheit creëert een taaie schil of vlies . Tijdens de warmere roken fase , het vlies absorbeert rook , het toevoegen van smaak . Het centrum van gerookte vis moet bereiken 160 graden Celsius gedurende 30 minuten of meer veilig om te eten te zijn , terwijl vlees en gevogelte vereisen hogere interne temperaturen. De roker moet houden tussen de 200 en 225 graden Fahrenheit om goed te koken , volgens de Pacific Northwest Extension .
Roker onderdelen

belangrijkste kamer van de roker bevat rekken voor het ophangen van vlees , vis en gevogelte . Eenvoudige rokers hangen vlees boven een vuurhaard die rust op de bodem van de rookkamer . Een opening in de zijkant van de roker dichtbij de bodem toe een regelbare luchtstroom naar het vuur te voeden . Een pan van hardhout chips of zaagsel zonsondergang boven de vuurhaard genereert hevige rookontwikkeling maar draagt ​​weinig warmte . Een vlakke pan met water in de roker houdt de luchtvochtigheid hoog is. De vuurhaard zowel verwarmt de kamer en chars de brandstof in de roker pan . Een top vent laat wat rook ontsnappen .
Firebox

De vuurhaard voornamelijk produceert warmte , niet roken. Om efficiënt te verbranden , een houtvuur heeft een constante aanvoer van lucht. Een brand in een open haard zonder een rooster of vent brandwonden van boven naar beneden , smeulende en verstikkende als as bouwen . Een brand gebouwd op een rooster in een vuurhaard , met een constante aanvoer van lucht van onderen , brandt gelijkmatig en volledig . Het rooster daalt as naar de bodem , en de controle van de lucht bepaalt de hoeveelheid warmte die het vuur steekt . Een vuurhaard in de rookkamer moet permanent open ventilatieopeningen. Een opening in de zijkant van de roker past de lucht .
Vents

Openen en sluiten ventilatieopeningen aan zowel de onder- en de bovenkant van de roker van invloed op de hoeveelheid warmte en rook opsluiten , en de snelheid waarmee het vuur brandt . Het sluiten van de ventilatieopeningen vangt rook maar verstikt het vuur . Het openen van de openingen is het vuur branden warm en schoon en vermindert de hoeveelheid rook . Een instelling die het vuur brandende gestaag houdt en zorgt voor goede rook zou het eten genoeg om grondig te koken niet verwarmen. Na het roken van het vlees , het bereiden af ​​in een oven te zorgen dat het een veilige interne temperatuur bereikt , volgens het Nationale Centrum voor Huis -conservering .

Hoe maak je een Crown EP129 Mazoutketels Problemen

Crown EP129 oliestookketels olie gebruiken in plaats van aardgas of propaan om warmte te creëren voor water - en home- verwarming nodig heeft. De ketels zijn gemaakt van gietijzer voor een betere warmte-isolatie en hebben een standaard oliebrander evenals een drie -pass- warmtewisselaar . De toegang brander deur stelt gebruikers in staat om in de oven te verwijderen en reinigen van de filter en de

Meer dan ooit