Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> bedden >>

Hoe je je bed op de juiste Dress

Dressing een bed is een kwestie van persoonlijke voorkeur . U kunt een bed kleden in een eenvoudige stijl , met enkel een hoeslaken en een deken , of u kunt lagen toe te voegen voor extra warmte of decoratieve flair . De meeste bedden hebben minstens een hoeslaken , een vlakke plaat , een deksel en kussens. Deze materialen komen in een verscheidenheid aan stoffen, draad telt , hardheden en patronen . Selecteer een mengsel van deze elementen die het beste maken van de stijl die u wilt achieve.Things Je
Bed rok
Hoeslaken
Vlakke plaat nodig
Trooster of bed gespreid
Kussens
Shammed kussens
decoratieve kussens
Gooi
Toon meer instructies
1

Verwijder de matras . Lag een bed rok , ook wel bekend als een stof ruches, over de boxspring . Het bed rok moet gelijkmatig hangen over de voet van het bed en de twee kanten . Vervang de matras . Kopen van 2

Bedek de matras met een hoeslaken . Trek de vier hoeken van het hoeslaken over de vier hoeken van de matras en stop ze onder de matras . De elastische boord van het hoeslaken zal zijn plaats te houden . Als je een matras hebt , zet het over de matras vóór het opzetten van het hoeslaken .

Plaats 3 een vlakke plaat over de hoeslaken . U kunt de randen van de vlakke plaat untucked verlaten of plooi de zijkanten en onderkant onder het matras .
4

Bedek het hoeslaken met een dekbed of sprei . Een sprei zal meestal bereikt de vloer , terwijl een dekbed het bed rok bereikt. Dekbedden zijn meestal dikker dan spreien , dus kiezen welke het beste is voor de temperatuur in de kamer . Een dekbed is een overdekte dekbed , dus u kunt gebruiken in plaats van een sprei of een gewone dekbed .
5

Vouw de vlakke plaat naar beneden over de bovenkant van het dekbed of sprei , indien gewenst. Sommige vlakke platen hebben decoratieve borduursels aan de bovenrand , ontworpen voor weergave , maar dit is niet noodzakelijk .

Plaats
6 uw covers op uw kussens en zet de kussens plat op het bed aan het hoofd , tegen het hoofdbord of de muur . U kunt shammed kussens boven op deze , verticaal tegen het hoofdeinde , dan prop sierkussens tegen de shammed kussens .

Plaats
7 een opgevouwen worp deken op de voet van het bed voor extra warmte, indien noodzakelijk .

DIY Water Bed Frame Pedestal

Een harde frame waterbed bestaat uit een multiplex sokkel , vloeren en een harde buitenkant frame . Sommige sokkels bevatten lades , die makkelijker te installeren, omdat je niet hoeft te maken over het verbinden en beveiligen van hoeksteunen . Voetstuk systemen zonder laden omvatten interieur in elkaar grijpende multiplex ondersteunt. Correcte installatie is essentieel omdat het gewicht van het b

Meer dan ooit