Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Navy Bed Fold

Wanneer je in de marine je een ontmoeting met een verscheidenheid van verwachtingen , en een van die verwachtingen heeft te maken met het huishouden . De manier waarop je een bed vouwen in de marine kan maken of breken de indruk die je op de agenten je rapporteren aan . Als zodanig kan het geen kwaad om te oefenen het vouwen van een bed Naval - stijl alvorens op boot camp of uw station . Een paar dingen om in gedachten te houden als het gaat om het vouwen van een militaire bed zijn dat de hoeken in te worden gevouwen en het bed moet kreukvrij zijn. Wat je Pagina 2 vlakke platen
Deken
Toon meer instructies nodig
1

Plaats een van de vlakke platen bovenop de matras . Normaal gesproken , dit is waar het gemonteerd laken zou gaan , maar de marine maakt geen gebruik van hoeslakens voor hun bedden. Als zodanig moet u de vlakke plaat te zetten in een ingerichte laken door plooien in het vel onder de matras . Kopen van 2

Start op het voeteneinde van het bed . Til de matras iets op en gebruik je hand om het vel instoppen tussen de matras en het bedframe .

Selecteer 3 de rechter-of linkerkant van het bed om de volgende keer start op . Til de plaat aan de kant die naar beneden hangt en plaats deze in het midden van het bed , zodat het zorgt voor een hoek van 45 graden van de hoek . Zelfs uit het blad om het te bevrijden van rimpels . Je moet ongeveer 1 voet van het blad nog gedrapeerd over de zijkant naast de hoek hebben . . Tuck dit deel onder de matras
4

Breng de rest van de plaat - die terug wordt gevouwen in het midden van het bed - naar beneden om weer te hangen over de rand . Plooi dit deel onder het bed . Gebruik je hand te glad uit de rimpels . Sleepboot op de plaat om de hoek en kant kijk nog krappere maken . Hoe strakker je de vouwen en plooien , hoe scherp de bed zal verschijnen .
5

Werk jezelf op dezelfde kant van het bed te plooien in het vel , tot aan het hoofd van het bed. Strijk die kant van het bed weer . Herhaal het proces met de tweede zijde van het bed .

Plaats
6 de tweede vlakke plaat bovenop de eerste . Bekleed de tweede laken aan het hoofd van de matras , zodat het de zijkanten tegen elkaar met de eerste laag . Zelfs uit beide zijden van de plaat , zodat de ene kant van het bed niet meer vel overhang dan de andere .

Gooi 7 de deken op het bed , voering met het tweede blad . Als de deken heeft de letters " VS" of het woord " Marine" op, houden deze woorden naar boven zodat je ze kunt zien .
8

Tuck in het tweede blad , samen met de deken , te beginnen met het voeteneinde van het bed . Maak de hoeken van 45 graden en stop ze in hoeken ziekenhuis te maken , net als met het eerste vel .
9

verplaatsen naar het tweede bocht aan de voet van het bed . Wanneer u klaar bent met het ziekenhuis hoeken , plooi aan de zijkanten helemaal tot aan het hoofdeinde .

Hoe op te blazen een matras met een stofzuiger

Handpompen een lange tijd op te vullen zelfs een twin-size matras. Met behulp van uw stofzuiger op te blazen de lucht matras bespaart tijd . Niet alle stofzuigers zijn geschikt voor het opblazen van een luchtbed . Bepalen als de jouwe kan door het raadplegen van de handleiding of door te kijken op de machine voor een schakelaar die de richting van de luchtstroom verandert . Instructies 1 Stel he

Meer dan ooit