Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Plant Basics >> Content

Over Jade Bomen

De jade boom , die kan worden geclassificeerd als een kleine boom of struik , groeit tot 10 meter hoog in het wild, maar komt meestal alleen 5 voeten wanneer gekweekt als kamerplant . Het heeft een beperkt bereik als een outdoor -fabriek in de Verenigde Staten , maar vaak bloeit als kamerplant . De boom is ontstaan ​​in Afrika , maar tuinders ze nu telen in de hele wereld . Beschrijving

De jade plant groeit een dikke belangrijkste stam die een knoestige uiterlijk heeft . De bladeren verschijnen in een tegengestelde opstelling bereiken ongeveer 1 tot 2 cm lang en hebben een puntig dat taps toeloopt tot een smalle bodem . Ze kunnen een ei - vorm of een elliptische vorm hebben en kunnen een rode tint hebben op hun grenzen . De fabriek produceert roze stervormige bloemen in ronde clusters . De capsule - vormige vrucht draagt ​​vele kleine zaden .
Binnenshuis

Wanneer ze groeien als kamerplanten , jades liever een zonnige locatie in de buurt van een raam op het zuiden . Ze gedijen bij blootstelling aan temperaturen overdag 75 tot 85 graden Fahrenheit en nachttemperaturen 50 tot 55 graden , volgens de Clemson University Extension . Tijdens het groeiseizoen , de bodem van de installatie moet in overeenstemming water om het vochtig te houden . Voorkom dat het blad nat bij het toevoegen van water . Jade heeft een gevoeligheid voor wortelrot , zo goed gedraineerde potgrond is essentieel .
Bloeiend

Jade bomen gegroeid als indoor siergewassen moeite hebben met het produceren van bloemen , tenzij bepaalde voorwaarden is voldaan . Hoge vochtigheid vermindert de kans op bloesems verschijnen . Zij een bepaald aantal uren per dag moeten ook zonder blootstelling aan licht bloei induceren . Het plaatsen van de plant in een kamer waar de lichten blijven de hele nacht kunt u voorkomen dat het zien van de roze bloemen . Om uw installatie geven de beste kans om bloesems dragen , plaats hem in een kamer die sterke natuurlijke licht overdag krijgt , maar zorg ervoor dat elke elektrische lichten blijven 's nachts uit .
Repot
< br >

Jade bomen kan nodig verpotten als ze beginnen aan hun oude containers ontgroeien . Verpotten wanneer nieuwe groei van het seizoen begint verzekert een gunstige uitkomst . Plaats enkele potgrond op de bodem van de nieuwe container voor het toevoegen van de jade boom om de beste resultaten te krijgen . De potgrond moeten grondig water onmiddellijk nadat de plant is overgebracht naar de nieuwe pot . Verpot bomen niet meststof voor de eerste vier maanden na de transplantatie nodig .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/plant-basics/1002111880.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.