Huis Tuin

Huis Tuin

Kruiden voor Bed Bugs

Bed bugs zijn insecten meten 1/4 inch in de lengte die zich voeden met menselijk en dierlijk bloed . Zodra bed bugs binnenvallen van een huis , zoeken ze beschutting in stopcontacten , in het beddengoed , in fotolijstjes en plinten en achter behang. Bed bug bites veroorzaken huidirritatie en infectie . Er zijn kruiden- opties voor het afweren van bed bugs , waardoor u met een natuurlijk alternatief voor giftige chemische bestrijdingsmiddelen . Knoflook

Dit kruid heeft een penetrante geur en sterke smaak . Maak een knoflook bed insectenverdelger door gehakt 10 teentjes knoflook en combineren dat met 1 pint water en 1 el. van vloeibare zeep . Bewaar dit mengsel in een glazen pot , dan combineren 1-2 eetl . van het mengsel met 2 kopjes water in een spuitfles . Spuit het mengsel waar u maar wilt naar bed bugs af te weren . Vergeet niet dat dit - knoflook mengsel doordrenkt ruikt sterk naar knoflook , dus wees voorbereid voor uw huis en meubels te ruiken naar knoflook als je het gebruikt .
Mint

Mint Weert bed bugs samen met muizen , vlooien , mieren , vliegen en mijten . Steile muntblaadjes in 2-3 kopjes kokend water gedurende 30 minuten , dan stam het mengsel en spuit het op elk oppervlak van waaruit u wilt bed bugs af te weren . Beregening gedroogde muntblaadjes in spleten in plinten of tussen matrassen houdt bedwantsen op de baai.
Peper

Pittige pepers zoals cayennepeper bevatten capsaïcine , een stof waarvan bekend om ongedierte zoals bedwantsen af te weren. De geur van cayenne samen met zijn onaangenaam branderig gevoel schrikt ongedierte uit gebieden in uw huis . Strooi cayennepeper tussen matrassen of in plinten , kasten, kasten en spleten . Of maak een pepperspray door het combineren van 1 eetl . cayennepeper met 3 kopjes water in een spuitfles . Spuit het mengsel op elk oppervlak waar u bed bugs af te weren . Gebruik kation bij het werken met een pepperspray , het brandt de huid en de ogen als rechtstreeks op of in hen gespoten . Dit mengsel is misschien niet de meest ideale voor gebruik in huishoudens met kleine kinderen of huisdieren als gevolg van de brandende ongemak veroorzaakt .
Lavendel

Dit kruid vaak gebruikt in thee maakt ook een bed insectenverdelger . Steile 10 tot 12 lavendel bloemen in 3 tot 4 kopjes kokend water gedurende 10 tot 15 minuten . Zeef het mengsel en giet het in een spuitfles . Dit mengsel , gespoten op meubels , muren en vloeren , houdt bed bugs weg van die gebieden van uw huis . Dit mengsel heeft een meer aangename geur dan die van pepperspray of knoflook spray, en kan zelfs fungeren als een natuurlijke deodorant en luchtverfrisser in uw huis .
Dill

zoals cayennepeper en andere kruidige peper , dille bevat - plaag afstotende capsaïcine . Maak een dille "tea " spuiten door inweken 1/2 kop dille ( gedroogd of vers) in 2 tot 3 kopjes kokend water gedurende 20 minuten . Zeef het mengsel met kaasdoek of een zeef en giet het in een spuitfles . Spray op besmette oppervlakken bed bugs af te weren . Dille laat een minder aangename geur dan lavendel of munt sprays , maar is even effectief .

Vorherige Seite
Hoe te Bugs op potkruiden Dood

Het kweken van je eigen potkruiden kan een lonende ervaring. Kruiden zijn bruikbaar in een grote verscheidenheid aan recepten en brouwsels . Een bug besmetting op gepot kruiden kunnen grote schade aanrichten op de kruiden gezondheid . Indien onbehandeld , kan dit leiden tot de dood van de planten . Doden insecten op gepot kruiden met behulp van een milieuvriendelijk formule afgeleid van gemeenscha

Meer dan ooit