Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de zorg voor een Money Tree Plant met gele bladeren

Pachira aquatica , een tropische plant afkomstig uit Midden- en Zuid -Amerika , het liefst warm , vochtig klimaat met een goed doorlatende grond en veel zonlicht . Terwijl Pachira aquatisch , ook wel bekend als het geld boom plant , is een relatief winterharde groenblijvende , het niet verstrekken van de fundamentele behoeften groei negatieve gevolgen voor de gezondheid en uiterlijk . Chlorofyl, die verantwoordelijk is voor het groene pigment in bladeren , noodzakelijk is voor de fotosynthese , waardoor planten energie uit licht . Chlorose - het gebrek aan chlorofyl - veroorzaakt bladeren naar geel . Gele bladeren zijn een sterke aanwijzing dat het water geven , zonlicht en voeding eisen van de plant niet wordt voldaan. Dringend actie ondernemen zodra een blad - vergeling optreedt om blijvende schade aan de plant te voorkomen .
Wat je
Biologische potgrond
Perliet
Sand
Water - oplosbare Need meststof organische
Instructions
1

Plant uw geld boom in een goed drainerende container gevuld met een mengsel van gelijke delen organische potgrond , perliet en zand . Zware tuingrond en vele commerciële potgrond alleen gebruikt compact en verminderen drainage . Als uw plant wortel - gebonden , transplanteren in een grotere pot met voldoende drainage gaten en een lekbak .
2

Plaats uw plant in een gebied dat de volle zon ontvangt tot halfschaduw dagelijks . Een locatie in de buurt van een zuiden, oosten of westen venster biedt de beste verlichting . Onvoldoende verlichting omstandigheden veroorzaken blad vergeelt en spichtige groei. Terugkeer van de plant naar de vorige locatie als de bladeren vergeeld na een recente verhuizing naar een andere kamer . Elke drastische verandering in lichtomstandigheden kan leiden tot shock geïnduceerde bladvergeling .
3

Water uw planten wekelijks , en laat de bodem goed uitlekken . Controleer de houder goed aftappen en dat wortels van de plant niet zitten in water . Overwatering en slechte drainage van de bodem leiden tot wortelrot en gele bladeren . Te weinig water leidt ook tot bladvergeling en verlies , en verwelkte bladeren . Wekelijkse sproeisysteem werkt goed , maar laat de grond uitdrogen . Controleer het bodemoppervlak met je vinger , en water de plant als het droog aanvoelt . De California Rare Fruit Growers raden het kappen van water geven frequentie tijdens de wintermaanden .
4

Breng een organische , in water oplosbare meststof licht twee keer per maand tijdens de warmere maanden van het jaar en een keer per maand tijdens de winter . Meng de meststof volgens de verpakking instructies , dan verdund in een half door mengen met een gelijke hoeveelheid water . Geld bomen vereisen zeer weinig kunstmest , en het toepassen van teveel zal veroorzaken bladroest , vergeling of mogelijk zelfs de dood van de geld plant. Als de bladeren zelfs na lichte bemesting blijven geel , verminderen of de bemesting volledig stop te zetten.

Hoe om te groeien Aloë Vera Van Stammen

Aloe vera wordt vaak aangeduid als de & quot; healing plant & quot ; vanwege de geneeskrachtige eigenschappen gevonden in zijn bladeren . Als kamerplant , is het zeer gemakkelijk te verzorgen , omdat het schaduw zal tolereren om deels zonnige omstandigheden , temperaturen tot 45 graden Fahrenheit en slechts af en toe water geven . Groeiende nieuwe planten uit stek is ook vrij eenvoudig , mits je b

Meer dan ooit