Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Kruiden >> Content

Hoe te Buxus Basil groeien in een Pot

Buxus basilicum , met zijn rechtopstaande vorm en kleine , buxus - achtige bladeren , is een afwijking van de norm , bossige basilicum plant . Buxus basilicum is vooral handig voor tuinders die meer ingetogen uitstraling van de plant , of voor tuinders die graag het idee van het snoeien basilicum in een topiary vorm waarderen . Ondanks de verschillende vorm, de smaak en het aroma van buxus basilicum is niet anders dan gewone basilicum en is heerlijk in een verscheidenheid aan gerechten , waaronder salades , Italiaanse sauzen en pesto . Als gewone basilicum , buxus basilicum is een natuurlijk voor container growing.Things Je
Planting container met drainage gat nodig
Commercial potgrond
Zand of perliet
Keuken of snoeischaar
< br > Toon meer instructies
1

Koop een kleine basilicum plant in een tuincentrum of kwekerij die gespecialiseerd is in kruiden . Kies een kleine , compacte buxus basilicum met nog groene kleur . Vermijd hoog , spichtige planten en planten met gele bladeren . Kopen van 2

Plant buxus basilicum in een container gevuld met een goede kwaliteit , goed doorlatende potgrond . Commerciële mengsels werken goed , maar een handvol zand of perliet verbetert de afwatering . Gebruik een container met een drainage gat om problemen veroorzaakt door drassige bodem te voorkomen .
3

Plaats buxus basilicum op een zonnige plek . Als uw buxus basilicum ligt buiten in de zomer , brengen de plant binnen voor de eerste vorst in de herfst.
4

Knijp de groeiende uiteinden van de buxus basilicum plant bij de aanplant tijd, zoals knijpen de tips creëert een aantrekkelijke , bossige plant . Blijven knijpen de nieuwe groeiende tips totdat de plant het gewenste niveau van volheid heeft bereikt . Houd buxus basilicum netjes door knijpen van dode bladeren . Gebruik keuken of tuin schaar om de plant genoeg om de gewenste vorm en grootte te handhaven of takjes basilicum verwijderen voor culinair gebruik trim.
5

Water buxus basilicum als de grond droog aanvoelt . Voeg water toe tot het water druppelt via de afvoer gat , laat vervolgens het overtollige water compleet leeglopen voordat u de pot op de afvoer schotel . Laat nooit de pot in het water staan ​​, en nooit toestaan ​​dat de bodem vochtig blijven, zoals buxus basilicum is gevoelig voor rotten in te natte bodem . Niet meer water tot de grond droog aanvoelt .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1002106941.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.