Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Cactus >> Content

Mijn Cactus Looks Like It Is Wilting

Wanneer een cactus lijkt verwelkt , kan het worden ontvangen onjuiste hoeveelheden water moeten verpotten , leven in de verkeerde omgeving of een ziekte zoals fusarium verwelkingsziekte . Om de oorzaak van een verwelking cactus identificeren , moet de tuinman rekening houden met de verzorging van de cactus om te zien welke veranderingen zijn gezondheid kunnen verbeteren . Water Bedragen

Te weinig of te veel water kan leiden tot een cactus te verwelken . Tuinders nemen vaak aan dat cactussen minder water nodig dan ze doen , omdat ze woestijn planten met een reputatie voor nodig zeer weinig water . Terwijl tuinders moeten stellen cactusaarde uitdrogen tussen gietbeurten , de Universiteit van Californië in Davis beveelt ook aan dat tuinders grondig de planten water als ze water cactussen . Tegelijkertijd , overdreven natte wortels veroorzaken verwelken , verkleurde bladeren en zelfs de dood . Laat cactussen uitdrogen grondig tussen beregeningen , in te houden in de bodem met een goede drainage en gebruik potten met drainage gaten .
Fusarium Wilt

Fusarium verwelkingsziekte ziekte veroorzaakt oudere bladeren om verwelken en sterven , gevolgd door jongere bladeren en de rest van de plant , meldt de Universiteit van Californië . Het begint vaak verwelken aan een zijde van een plant , uitspreiden vanaf daar . Fusarium verwelkingsziekte aanvallen planten door de grond , en tuinders kunnen deze ziekte te voorkomen door het planten van ingemaakte cactussen in gepasteuriseerde potgrond en het vermijden van buiten de tuin gebieden waar planten had de ziekte in het verleden .
Kerstmis en Pasen cactussen
kerst cactussen zijn populaire vakantie geschenken en vereisen verschillende zorg dan de meeste cactussen .

meeste cactussen komen uit de woestijn omgevingen in direct zonlicht , maar Kerstmis en Pasen cactussen komen uit bossen , waar ze meer vocht dan andere cactussen . Tuinders in droge klimaten kan vocht te bieden door af en toe te benevelen met een spray fles. Als te veel direct zonlicht kan leiden tot Kerstmis en Pasen cactussen te verwelken , moeten tuinders te houden in gebieden met heldere , maar indirect , zonlicht gedurende de dag.
Verpotten

Indien een wijziging in water of licht bedragen een verwelking cactus niet verhelpt , overweeg verpotten , die een kans om de fabriek te verplaatsen naar een ziektevrije bodem mengsel speciaal ontworpen voor cactussen biedt . Als de wortels lijken krap, kiest een iets grotere pot om de plant tegemoet . U kunt ook zwaar beschadigde of stervende delen van de plant te verwijderen . De North Dakota State University Extension beveelt ook te wachten om de plant te bevruchten nadat het begint weer te groeien , in plaats van tijdens het verwelking .
Voortplanting

Als een cactus blijft verwelken zonder tekenen van herstel , proberen te verspreiden door het nemen van stekken van de gezondste bladeren op de plant. Zelfs als de oorspronkelijke plant sterft , moet een aantal stekken overleven en laat de eigenaar te blijven genieten van cactussen . Laat de stekken zitten op de teller voor een dag of twee , dan stok de snede eindigt in nieuwe potten met gepasteuriseerde potgrond . De stekken moeten nieuwe wortels gemakkelijk ontkiemen.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1002103683.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.