Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Basil >> Content

Hoe om te zorgen voor de Herb Basil in de Home

Het enige wat meer voldoening dan groeien basilicum in uw tuin groeit het goed in uw huis. Deze drop geurende kruid is perfect op pizza en pasta , en maakte in pesto . Groeien op een vensterbank in de keuken of in de buurt van het om het hele jaar door genieten . Wat je nodig hebt
Container en schotel , optionele
Spade
Voedselrijke potgrond
Fertilizer
Toon meer instructies
1

verwijder voorzichtig de basilicum plant uit de plastic verpakking . Als de wortels zijn begonnen om rond te kruipen in een cirkel , knock off alle oude bodem en zorgvuldig plagen de wortels uit met je vingertoppen .

Plaats kopen van 2 wat potgrond in uw container met een spade . Centreren basilicum plant op de top van deze grond zodat de bovenkant van de kluit zal ongeveer 1/2 inch zitten vanaf de bovenrand van de container .

Gebruik 3 een spade in te vullen de rest van de bodem en voorzichtig aanstampen van de grond zitten met je handen .
4

Plaats uw ingemaakte basilicum plant in een raam op het zuiden aan de blootstelling aan licht te maximaliseren . Basil vindt het heerlijk om te groeien in de volle zon.
5

Water je basilicum , maar doe het niet vochtig te houden . Laat het oppervlak van de bodem volledig drogen voordat u water opnieuw aan varenrouwmug op afstand te houden . Als u het bijhouden van een schotel onder de container te legen wanneer het water heeft verzameld om te voorkomen dat rottende wortels van uw basilicum.
6

Breng een goede kwaliteit organische meststof om uw basilicum plant elke keer dat u water om ervoor te zorgen dat zij presteert op zijn best . Verdun de meststof aan ongeveer de helft van de sterkte van de fabrikant stelt voor het aanbrengen.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-basil/1002021458.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.