Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Eenjarigen >> Content

Hoe de zorg voor Impatiens Bloemen & Planten

delicate verschijnende bloemen Impatiens ' genade grijze gedeelten van de tuin met de lente en de zomer kleur. Verkrijgbaar in een waaier van kleuren , impatiens bloeien tot de herfst vorst vermoord ze . Zij kunnen vervagen tijdens de hitte van de zomer, maar ze snel rebound eens temperaturen af te koelen in de late zomer . Ze zijn niet veel onderhoud planten , waarbij slechts minimale zorg gedurende het grootste deel van het seizoen te gedijen . Impatiens toevoegen aan uw tuin als u een schaduwrijke plek die smeekt om een infusie van de zomer color.Things je nodig hebt
Compost
Potgrond
Mulch
Fertilizer
Show meer instructies
1

Werk compost of ander organisch materiaal in het bed voor het planten. Breng een 2 - tot 3 -inch laag compost op het bed en tot in de top 6-8 cm van de bodem . Gebruik potgronden rijk aan organisch materiaal voor containers gekweekte impatiens . Kopen van 2

Water impatiens eens per week of als de bovenste 1 centimeter van de grond begint te droog aanvoelen . Water tot de top 6 cm van de bodem vochtig aanvoelt . In containers, water eenmaal per dag totdat het overtollige vocht eruit begint te lopen vanaf de bodem van de pot .
3

mulch rond perkplanten met een 2 -inch laag van organisch mulch , zoals schors of houtsnippers . Mulch behoudt bodemvocht , houdt de wortels koel en voorkomt onkruidgroei .
4

Feed Impatiens eens per maand met een oplosbare 13-13-13 meststof of andere gebalanceerde meststof. Volg de instructies op het etiket voor de exacte dosering van de meststof die u gebruikt. Bemesten container geteelde impatiens elke twee weken met een oplosbare bloeiende plant eten .

Knijp
5 terug impatiens na het planten tot volle , bossige groei te bevorderen . Knijp de top 1 centimeter van elke groeiende stengel , want dit stimuleert laterale vertakking en meer bloemen . Knijp planten een tweede keer midden in de zomer als ze langbenige of stoppen bloeien .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1002101766.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.