Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Eenjarigen >> Content

Kun je Root Moss Rozen

? Ook bekend als portulaca , mos roos is een makkelijk te kweken jaarlijkse met een spreiding gewoonte . Het groeit 6 cm hoog en heeft een 2 -inch bloemblaadjes in de kleuren wit, roze , koraal en geel . Hoewel het zelf- zaden zo gemakkelijk dat sommigen beschouwen het als een vaste plant, mos steeg ook kan worden vermeerderd met beworteling stekken . Groeiomstandigheden

mos nam gedijt in een warme , zonnige locatie . Het kan groeien zelfs in de armste bodem , mits het goed gedraineerd . Na het planten , het vereist alleen water geven wanneer de planten beginnen te verwelken .
Stekken en wroeten

Rassen van portulaca die kan worden vermeerderd door te snijden en te wroeten zijn Radiance Bicolor , Radiance Fuchsia , Yubi Summer Joy , Duet Geel en Duet Rose. Radiance Bicolor , Radiance Fuchsia en Yubi Summer Joy goed groeien in containers.
Overwegingen

Plant mos roos in een grondgebonden potgrond gemengd 50/50 met scherpe korrel . Het is niet nodig te voeden mos roos. Als de bodem wordt doordrenkt , kan wortelrot ontstaan.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1002101551.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.