Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Mijn Creeping Jenny Is Not Blooming

Creeping Jenny ( Lysimachia nummularia ) is een snelgroeiende , wintergroene bodembedekker met ronde , groen of goudgeel , penny -sized bladeren. Vanaf de late lente tot de zomer , kruipt Jenny bedekt met heldere gele , 3/4-inch , komvormige bloemen. Echter, als de zon en bodem behoefte van de plant niet wordt voldaan , kan het niet aan zijn karakteristieke bloemen produceren . Voorzie uw plant met deze voorwaarden voor een succesvolle groei en overvloedige bloesems zorgen . Creeping Jenny groeit en bloeit het beste in USDA planten winterhardheid zones 3 tot en met 9 . Onvoldoende Zonlicht

Creeping Jenny is een krachtige groenblijvende bodembedekker die zal groeien in de volle zon tot halfschaduw locaties. Echter , veel licht, direct zonlicht is noodzakelijk om de productie van overvloedige bloesems zorgen in de lente en de zomer . Als uw sluipende Jenny niet bloeit , kan het niet ontvangt genoeg zonlicht. Verplaats de fabriek aan een site die ontvangt zes of meer uur direct zonlicht per dag , of neem een stek van de moederplant en transplanteren naar een zonniger plek in uw tuin of huis landschap .
Dry , onvruchtbare grond

Creeping Jenny gedijt in vochtige tot natte gronden die rijk zijn met organische materialen . Wanneer geplant op plaatsen met droge , onvruchtbare grond , kan kruipen Jenny niet bloeien in een poging om vocht en voedingsstoffen behouden. Indien mogelijk werken 3 centimeter veenmos , 2 centimeter blad schimmel en 2 centimeter leem in de bodem tot een diepte van 6 inch voor het planten kruipen Jenny . Irrigeren kruipend Jenny een of twee keer per week tijdens de lente-en zomermaanden voortdurend vochtige bodem te behouden ; bieden tot 1 centimeter water elke keer dat u te irrigeren.
Onjuist Bemesting

Na een regelmatige bemesting schema voor uw kruipende Jenny zal stimuleren het al snel groeiende bodembedekker om nog sneller te groeien . Echter, teveel evenwichtige meststof overmatige groei loof te stimuleren en te onderdrukken bloei. Feed kruipend Jenny met een halve sterkte toepassing van een evenwichtig , in water oplosbare meststof in begin maart ; een tweede bemesting toe te passen in het begin van april . Bemesten kruipend Jenny maandelijks van mei tot juli met een high - fosfor, " bloei booster " meststof te induceren bloeien . Raadpleeg de applicatie instructies op het etiket van het product voor een succesvolle bevruchting zorgen
Snoei om de groei te stimuleren

slecht presterende kruipen Jenny kan worden gesnoeid om nieuwe groei te stimuleren en aan te moedigen bloei. ; dit kan worden gedaan op elk moment tijdens het groeiseizoen en kan zelfs meerdere keren herhaald worden , indien nodig. Zet het mes op de grasmaaier op de hoogste stand en maak een of twee passen over de bodembedekker. Naast het stimuleren van groei , occasionele maaibeurten ook helpen om uw kruipend Jenny blijven kijken mooi en netjes .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002101109.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.