Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Tuinieren Tips & Gids voor de Wijnstok in Zone 9

Cypress wijnstok ( Ipomoea quamoclit ) is een jaarlijkse bloeiende wijnstok in dezelfde familie als de morning glory . Warmte tolerant en gemakkelijk te kweken , het zal gedijen in USDA zone 9 tuinen , produceert massa's van stervormige bloemen in roze , wit of rood , dat kolibries en vlinders niet kunnen weerstaan ​​. Plant cipres wijnstok waar je maar wilt een begin van heldere kleur . Beschrijving van Cypress Vine

Cypress wijnstok heeft ferny , delicate zoek gebladerte . Het zal touw rond wat er in de buurt, en moet een stevig hekwerk of ondersteuning aan haar gewicht te houden hebben . Als een jaarlijks , cipres wijnstok leeft maar een jaar . Echter, het is een snelle groeier kiemen in minder dan een week , bloei in ongeveer een maand en de voortzetting van kleurrijke bloemen produceren tot de vorst . Het kan snel groeien tot 20 meter .
Zone 9 Bijzonderheden

De USDA verdeelt de Verenigde Staten in Winterhardheid Zones 1-10 , op basis van de gemiddelde lage temperaturen. De gemiddelde minimumtemperatuur in Zone 9 is 20 tot 30 graden Fahrenheit . Zone 9 tuinen zelden bevriezen in de winter, en hebben over het algemeen warme zomers met weinig regen . Planten die winter chill vereisen zal niet goed doen hier , maar de meeste andere planten kunnen gedijen . De warme zomers en milde winters van zone 9 zijn ideale groeiomstandigheden voor de cipres wijnstok ; hiermee geen significante vorst verdragen .
Wijnstok Eisen
Cypress wijnstok trekt kolibries .

Plant cipres wijnstok in de volle zon tegen een hekwerk , hek, prieel of andere tuin structuur die u wilt dekken . Het zal snel klimmen en een aantrekkelijk scherm van gebladerte , onderbroken door heldere sterrenhemel bloemen.

Grow cipres wijnstok in goed doorlatende grond . Het vochtig te houden , omdat al die bloei vergt veel vocht . De wijnstok zal nog meer bloemen te produceren als je het maandelijkse bevruchten. Deadheading zal de wijnstok aanmoedigen om meer knoppen te produceren , en kan bevorderen bijna continu bloeien.
Vanaf Seed
Het is heel gemakkelijk om de Wijnstok kweken uit zaad .

Cypress wijnstok is zeer eenvoudig om te beginnen uit zaad . In het vroege voorjaar , wanneer het gevaar van vorst voorbij is, zaaien direct in uw tuin . Als u liever de zaden binnenshuis te starten , ontkiemen ze in turf of pulp potten , en direct te plaatsen het zaad container in de grond . Aankoop cipres wijnstok zaden in kwekerijen en tuincentra , hetzij individueel, op kleur of in een gemengde verpakking van wit, roze en rode bloemen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100930.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.