Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe de zorg voor de Lotus Berthelotii

Lotus berthelotii , algemeen bekend als snavel papegaai , is een kruidachtige vaste plant die is afkomstig van de Canarische Eilanden . De plant is een slepende wijnstok , met aantrekkelijke grijs blad en bloemen zijn karmozijn - rood met gele spatten . Hoewel Lotus berthelotti alleen groeit tot een hoogte van ongeveer 8 centimeter , kan de plant paden zijn 2-3 meter breed . Lotus berthelotii is slechts winterhard in Amerikaanse stoerheidsstreken 10-12 , als het vereist warme winters ; echter , is de plant gemakkelijk gekweekt als eenjarige in containers. U kunt nieuwe Lotus berthelotti planten of zaden te kopen in het vroege voorjaar , met de beste bloei die zich in de late lente tot de vroege summer.Things je nodig hebt
goed doorlatende grond of zand op basis van compost voor containers
Meer tonen instructies
1

Plant Lotus berthelotii in lichte , goed gedraineerde grond op een zonnige plek . Nemen een beetje zand in de bodem te verbeteren drainage, waar nodig . Bij het planten in tuinen met zeer hoge niveaus van de zomer zon , is het mogelijk dat Lotus berthelotii gedeeltelijke schaduw omstandigheden zal tolereren . Plant 2 meter van elkaar wanneer ze groeien als bodembedekker . Kopen van 2

Water uw Lotus berthelotii planten regelmatig , maar laat de top van de bodem uit te drogen tussen de gietbeurten . Teveel water , of te weinig water, gebladerte daling veroorzaken, zodat deze planten moeten worden besproeid met zorg , liever zelfs vocht omstandigheden. Goed gedraineerde bodem is essentieel voor deze planten te bloeien .
3

Knijp stam uiteinden van de planten gedurende het groeiseizoen , aan te moedigen vertakking . Knijp de top bladeren van de stengel betweeb duim en wijsvinger te twiglets aan te moedigen om te vormen. Knijpen out stam uiteinden zorgt voor een gezonde , nieuwe en bossige groei van planten . Bezuinigen bodembedekkers moeilijk te bossige nieuwe groei te stimuleren .
4

Overwinteren container geteelde Lotus berthelotti en stekken bij temperaturen van 45 tot 55 graden F , in een heldere , zonnige omstandigheden met minder water geven. Propageren deze plant uit stam stekken . Stem snijden propagations kan bloem in het jaar waarin ze worden gekweekt , maar planten gekweekt uit zaad zal niet bloeien in het eerste jaar (hoewel hun bladeren zullen een mooie tuin functie zijn) .
< Br >
From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100559.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.