Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Green & Organic >> Content

Citroen voor Flea & Tick ​​Controle

vlooien en teken zijn verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan problemen bij huisdieren . Verschillende vervaardigd remedies zijn beschikbaar voor aankoop te ontmoedigen of te elimineren deze plagen . Een zachtere en meer betaalbare optie kan worden gevonden in citroenen of citroenolie . Etherische olie

A - op basis van citroen essentiële olie , zoals citroenmelisse of citroengras kan worden gebruikt om vlooien en teken op de baai. Eigenaren van gezelschapsdieren of trimmers kunnen een paar druppels olie toe te passen op de kraag en mogelijk extra paar druppels van toepassing op romp van de hond. Verse citroenmelisse bladeren kunnen ook worden opgeborgen in of onder de kraag van een hond.
Lemon Spray

Een zelfgemaakte citroen spuitbus vlooien af te schrikken en teken. Zes citroenen kan worden gehalveerd , gekookt in een liter water , doordrenkt voor een paar uur en gespannen in een spuitfles . De oplossing kan op een huisdier worden gespoten of geborsteld in , zorg ervoor dat het gezicht van het dier te voorkomen. Een eenvoudiger mengsel kan worden gemaakt door simpelweg het mengen van een deel citroensap met een deel water .
Bathing

Enkele effectieve commerciële rommelmarkt shampoos bevatten citrus olie. Een zachtere zelfgemaakte shampoo kan worden gemaakt door het grondig mengen van een derde kopje glycerine , een kopje citroen afwasmiddel, een kopje witte azijn en een kwart van het water .
Andere natuurlijke remedies
p Er zijn andere natuurlijke remedies om zich te ontdoen of ervan weerhouden vlooien of teken . Etherische oliën van lavendel en geranium afstoten teken , terwijl lavendel , pepermunt en citronella olie vechten vlooien . Ceder , eucalyptus , neem , mirre en rozenhout kunnen ook worden gebruikt . Kleine hoeveelheden knoflook kan worden doorgestuurd naar een huisdier minder aantrekkelijk om vlooien te maken .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1002100269.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.