Huis Tuin

Huis Tuin

Biologische Apricot Zaden

De abrikoos , of Purnus armeniaca , is gerelateerd aan de perzik die in het wild in de bergen van China , waar het is ontstaan ​​groeit . Uiteindelijk, de vrucht bereikte de Middellandse Zee en Spanjaarden bracht het naar Californië in de 1700s.The abrikoos biedt bèta- caroteen , vitamine A en vezels . Maar de abrikoos zaden of kernel , nauw verwant aan de amandel , is vooral bekend als een uitstekende bron van vitamine B - 17 of laetrile . Sommigen geloven zelfs dat grote doses van laetrile kan voorkomen of behandelen cancer.Today , biologische abrikozen zaden of stenen zijn in steeds grote vraag als een knapperige , gezonde snack of aan te vullen . Ze worden gezocht voor hun B - 17 en andere vitaminen , vezels en het vermogen om het immuunsysteem en de cardiovasculaire systemen stimuleren . Kenmerken

Biologische abrikozen pitten hebben een kenmerkende , bitterzoete smaak , vergelijkbaar met amandelen . Sommigen niet van de bitterheid en vermalen tot de zaden , het poeder te mengen met andere ingrediënten voor een betere vertering .

Abrikoos zaden zijn rijk aan eiwitten , beta - caroteen en vitamine C. De grote kuil in het midden van de abrikoos moet worden gekraakt open om het zaad of de kernel te krijgen . De pits moet koel worden gehouden en open gebarsten onmiddellijk voor het eten om de beste voordeel te verzekeren .
Gebruikt voor Apricot Zaden

Organic abrikoos zaden kunnen worden gebruikt als specerij , vermalen tot een poeder en gemengd in smoothies , shakes of salades , of intact gelaten en gemengd met andere noten en zaden als een trail mix snack. De poedervorm van abrikozenpitten kan ook worden genomen als andere vitaminen of supplementen . Sommige hebben ook genieten van abrikoos zaden versnipperd om in te mengen met ontbijtgranen, soepen of groenten .

Reformwinkels voeren in het algemeen in de zon gedroogde of geroosterde abrikozen zaden. Sommige voorstanders pleiten voor het eten alleen rauw , ongerepte abrikoos zaden vers uit de vrucht . Anderen beweren verwerking maakt de zaden makkelijker te verteren , het verwijderen van bitterheid en het verbeteren van de absorptie van vitaminen en mineralen .
Gezondheidsvoordelen

Organic abrikoos zaden zijn bekend als een goede bron van vitamine B - 17 of laetrile , alsmede vitamine C , B en A. Zij worden ook verondersteld om het immuunsysteem en cardiovasculaire systemen verhogen . De zaden of pitten zijn , net als andere noten , rijk aan vezels en eiwitten . Vitamine B -17 wordt verondersteld om halt abnormale celgroei helpen , eventueel helpen omgekeerde diepgewortelde oorzaken of bronnen van ziekte .
Voorzorgsmaatregelen

Voorstanders en aanbieders van biologische abrikoos zaden waarschuwen tegen het eten van hen in grote hoeveelheden , omdat ze giftig in grote hoeveelheden kan worden. Een ander punt van controverse met abrikoos zaden is dat ze sporen van nature voorkomende cyanide houden . De grootste controverse rond biologische abrikoos zaden is gekoppeld aan vorderingen van vitamine B -17 wordt een veronderstelde behandeling voor kanker . Sommigen beweren dat de consumptie van abrikozenpitten is een goede preventieve behandeling voor kanker , vooral in grote doses. Ze zien kanker als een stofwisselingsziekte , een notie verworpen door het wetenschappelijk onderzoek en medische gemeenschappen . De American Cancer Society zegt dat het gebruik van B -17 als elke vorm van behandeling van kanker is onverstandig , een vorm van kwakzalverij en niet gebaseerd op feiten .

Hoe gebruik hennepplanten voor papier in plaats van Trees

Hoewel hennep draagt ​​het negatieve connotaties , de niet-toxisch en zeer stevige stelen maken sterk en stevig papier met de juiste tools . Hennep groeit snel en heeft weinig verzorging nodig , wat betekent dat bedrijven kan helpen stoppen met ontbossing als ze de overstap naar hennep stelen voor papier in plaats van hout . Hoewel je waarschijnlijk niet aan de papierindustrie praten , leer uw kin

Meer dan ooit