Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Onderhoud >> Content

Fan Leaf Removal

Met behulp van een ventilator op te blazen of te verwijderen bladeren , terwijl enigszins onorthodox , is een levensvatbaar alternatief voor de aankoop van een dure bladblazer . Met de juiste accessoires kan de ventilator werken op bijna dezelfde wijze als commercieel blower . Spaar geld terwijl het doen werken in de tuin door hergebruik en herbestemming wat je al hebt . De meeste stad afval nu inzamelen tuinafval gratis of tegen een kleine vergoeding , zodat het verwijderen van de bladeren moet een relatief eenvoudig task.Things Je
Grote doos fan
verlengsnoer
stopcontact nodig < br > Rake
Compost zak
Toon meer instructies
1

Koop een grote doos ventilator. Kleinere of ronde fans kan ook een optie zijn , maar doos ventilatoren zorgen voor een groter gebied van lucht te blazen .

Steek 2 een verlengsnoer in de buurt van uw voordeur of op de voorkant van uw huis , als u hebben buiten een stopcontact. Sluit de doos ventilator aan op de verlengsnoer .
3

Zet de doos ventilator op lage tot medium . Loop rond in een cirkel , blazen de bladeren in het midden van een grote stapel te vormen . Het gezicht van de voorkant van de ventilator naar de bladeren , terwijl u het handvat vast te houden en staan ​​achter of aan de zijkant .
4

Verzamel de bladeren in een zak of blaas ze de straat op. In sommige gemeenschappen , blazen bladeren in de straat zouden kunnen geven tot een boete of op zijn minst verstoord buren .
5

Hark de bladeren in een afvalzak . Plaats de zakken op de stoep voor pick-up door de stad of leveren ze zelf aan een lokale compost centrum .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1002097801.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.