Huis Tuin

Huis Tuin

Goede Tijd om te snoeien Bomen & Struiken

Heesters en bomen kunnen helpen bij het definiëren van uw tuin en uw totale landschap ontwerp . Hoewel sommige van deze grotere planten vereisen minder zorg dan tuin groenten en bloemen , de meeste vereisen periodieke snoeien en snoeien . Regelmatig snoeien dient om de verschijning van deze planten te verbeteren en kan helpen om bomen en struiken gezond . De beste tijd om te snoeien is afhankelijk van de verscheidenheid aan bomen en struiken in uw landschap . Jaarlijkse Snoeien

De beste tijd om de meeste bomen en struiken snoeien is in de late herfst of vroege zomer , wanneer de planten gaan hun slapende fase . Trimmen tijdens deze periode van rust beschermt de bomen van het gebruik van opgeslagen energie om nieuwe groei te vormen voordat de lente warmte komt . Dit is de tijd om uw bomen en struiken vormen , het verwijderen van de lange , overwoekerd takken die deze planten geven een scheve of oneffen uiterlijk. Terwijl de daling is het beste voor de meeste soorten , sommige bloeiende struiken , zoals bepaalde soorten rozen , vereisen trimmen direct na de bloemen verwelken in de lente. Snoeien rechts na de bloei , in plaats van tijdens de rustperiode , vermijdt het verwijderen van overmatige begroeiing dat de oude groei die nodig is voor het vormen van lentebloesems levert .
Verjongingssnoei

Hoewel jaarlijks snoeien serveert aan de algemene vorm van struiken en bomen behouden , sommige planten vereisen ernstige snoeien om gezonde, aantrekkelijke groei te herstellen . Seringen zijn een soort struik die vaak nodig verjonging snoeien om de oude , houtachtige groei die de nieuwe groei overweldigt en niet aan gezonde bloesems produceren verwijderen. Snoeien korting op alle maar ongeveer 8 centimeter van de oude groei tijdens de late winter bevordert een gezonde nieuwe groei, maar ook de neiging om de bloemvorming voor een of twee jaar te elimineren .
Onderhoud Snoeien

Onderhoud snoeien is gedurende het groeiseizoen nodig . Dit type van het snoeien gaat trimmen weg dood , gebroken of zieke takken en ledematen zodra ze verschijnen . Het afsnijden van de beschadigde vegetatie iets boven het probleemgebied zal helpen nieuwe schade door ziekteverwekkers en plagen te ontmoedigen .
Voorzorgsmaatregelen

Ontsmetting uw ledemaat zaag of snoeischaar zal helpen bij de bescherming gezonde bomen en struiken van infecties als gevolg van contact met besmette gereedschappen . Verwijder alle bijgesneden vegetatie uit de gebieden onder bomen en struiken om de groei van schimmels en bacteriën dichtbij de basis van de planten ontmoedigen . Vermijd het plaatsen van zieke bomen en struiken groei in uw compostvat .

Shindaiwa 695 Specs

Opgericht in 1981 , Oregon gevestigde Shindaiwa , Inc produceert outdoor power equipment , waaronder het 695 model kettingzaag . Shindaiwa levert een uitgebreide lijn van kettingzagen , waaronder de 300 , 300S , 357 , 488 , 575 en 680 modellen. Motor De Shindaiwa 695 kettingzaag is voorzien van een 4.8 - pk , tweedelige krukas motor met een 67,9 cc cilinderinhoud en 1.93 op 1.42 van de boring en

Meer dan ooit