Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Zwembaden & Spas >> Content

Hoe plan voor een hot tub in de achtertuin

Backyard hot tubs bieden een goede manier om te ontspannen na een lange dag op het werk of een harde training . Ze kunnen gebruikt worden het hele jaar door en zijn vaak ontmoetingsplaatsen voor outdoor feesten . Als u denkt over het installeren van een hot tub in de achtertuin zijn er een aantal overwegingen te plannen voor voordat u daadwerkelijk uitvoeren van de installatie . In het bijzonder zal een aantal aspecten afspraken met professionals voor de bedrading en elektrische necessities.Things je nodig hebt
Schep
Level
Bubbelbad pad
Toon meer instructies
< br vereisen > 1

Kijk rond in de achtertuin voor een locatie die is stevig en heeft zelfs de bodem naar de hot tub te ondersteunen . Het gebied moet niet aan de voet van een heuvel , omdat regenwater zal stromen naar de hot tub en eroderen de basis.

Kijk 2 omhoog naar de ruimte boven de hot tub om ervoor te zorgen dat er geen bomen in de buurt die kunnen ledematen vallen of laat in de kuip . De hot tub moet ook ten minste 10 meter afstand van alle hoogspanningslijnen en palen zijn.

Kies Goedkope 3 een locatie in de buurt van het huis, indien mogelijk , aangezien dit vereist minder begraven bedrading . Daarnaast zal je niet ver te lopen naar de hot tub in de winter. De zijkant van de woning die u kiest moet een waterkraan van waaruit u de hot tub vullen bevatten .

Dig 4 een 8 voet door 8- voet stuk grond totdat het gras gratis en niveau . Gebruik een waterpas om te controleren op dips of hobbels en verwijder ze met de schop . Voorzien in een dikke rubberen mat ontworpen voor hot tubs om een stevige basis te geven. Deze pads gewoon vergrendelen strak tegen elkaar als een puzzel .
5

Maak een afspraak met een elektricien om het elektrische systeem te controleren en te upgraden indien nodig. Volgens The Spa Depot , de meeste hot tubs en spa's draaien op een hard-wired , 220 - 240V 50 amp circuit dat is - aardlekschakelaar beveiligd .
6

Bereid een duidelijk gebied om het installatieprogramma te bewegen de hot tub van de oprit naar de achtertuin . Indien nodig, tijdelijk neer te halen gedeelten van omheiningen of een poort te zorgen voor een gemakkelijke toegang .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1002097596.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.