Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Hexagon Tree Bench Zorg

Hexagon boom banken toe te voegen zowel schoonheid als functie om een outdoor leefruimte . Deze bankjes wrap helemaal rond de boom , die plaats biedt en een plek in de schaduw van de boom genieten . De bank helpt ook controle erosie van boomwortels . Schade op blootgestelde wortels uit de elementen of grasmaaien kan de levensduur van de boom te korten . Dit is een weekend project voor een persoon bekend met houtbewerking en macht tools.Things je nodig hebt
meetlint en rekenmachine
Dek timmerhout
Verstekzaag
veiligheidsbril
1/4 - inch spacers
Ruler of andere rei
1 - op - 4 - inch - druk behandeld hout
2 -voor- 6 - inch - druk behandeld hout
C of veerklemmen
Boor en Bits vervoer bouten, ringen en moeren
Wrench
houtschroeven
Toon meer instructies
1

Meet de boomstam aan de diameter te krijgen . Als de boom jong is en nog steeds groeiende , voeg 12 centimeter tot deze meting . Als de boom ouder is en niet meer groeit snel , voeg 6 centimeter . Verdeel het nummer 1.75 . Dit is hoe lang de planken die het dichtst bij de boom zal zijn . Bijvoorbeeld , als je een jonge boom met een diameter van 6 inch , zou u toevoegen 12 en delen door 1,75 , of 10.3 . Dus elke binnenraad wordt verlaagd tot 10 1/3 inch. Kopen van 2

Snijd de binnenste planken van het dakbeschot aan de meting bepaald in de eerste stap . Er zijn zes planken geheel , en elk uiteinde wordt gesneden op 30 graden met een verstekzaag . Leg deze borden rond de boom nadat ze zijn gesneden . Controleer of er voldoende ruimte tussen de planken en de boom .

Leg 3 nog twee van de terrasplanken parallel aan een van de eersten . Gebruik 1/4-inch spacers tussen de planken . Gebruik een potlood en liniaal op de hoek van 30 graden van de eerste plank verder op de volgende twee stukken hout. Snijd deze twee planken op maat . Gebruik deze twee planken tot vijf meer gesneden planken van elke maat te maken voor een totaal van 10 . Leg alle platen rond de boom , waardoor drie ringen die zijn 1/4 inch uit elkaar .

Snijd de 4 banksteunen of benen . Er zijn vijf van deze steunen en ze zijn gemaakt van druk behandeld hout en slotbouten . Meet de afstand over de drie borden die de zetel van de bank te maken. Knip 10 stuks van 1 bij 4 inch hout aan deze lengte . Knip 10 stukken van 2 -voor- 6 - inch hout op de gewenste hoogte voor de bank. Veel banken hebben 18 - inch - hoge poten .
5

Build de steunen . Sandwich twee 2 - door - 6 - inch platen boven tussen 1 bij 4 inch boards . Gebruik de klemmen om deze vergadering bij elkaar te houden . Boor vier gaten , twee door elk been en kruis ondersteuning . Steek slotbouten door een kant en zet ze op de andere met ringen en moeren . Herhaal deze procedure voor de resterende vier bank ondersteunt .
6

Met behulp van een van de steunen en twee banksecties , hechten de zitbank secties aan de steunen . Plaats de steun op de verbinding tussen de bank secties. Gebruik een boormachine voorzien van een schroevendraaier bit en schroef door de steun en in de zitbank in een hoek met houtschroeven . Gebruik twee schroeven per stuk bankje hout. Herhaal dit proces met de resterende zitbanken , zodat je drie sets van twee banken .

Stel
7 de bank vergaderingen rond de boom . Prop het vrije uiteinde van de banken op het resterende bank steunen . Bevestig de zitbanken aan de steunen . Deze keer , schroef van boven naar beneden , met twee schroeven per zitbank stuk .

Hoe te converteren Van Sprinklers een druppelbuis Rain Barrel

De beslissing om over te schakelen van irrigatie uw gazon of tuin van de stad of het putwater om regenwater is niet alleen een verstandige financiële zet, maar het is beter voor het milieu ook . Het regenwater dat wordt opgevangen en hergebruikt zal niet uitmonden in riolen . Als je een sprinkler irrigatie systeem , kunt u laat het op zijn plaats en gebruik het alleen als een aanvullend systeem of

Meer dan ooit