Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Concrete Riser Stappen Build

stappen bieden een praktische en vaak aantrekkelijk middel om de toegang tot een hogere structuur toe te staan ​​of te verplaatsen tussen niveaus in een gelaagde omgeving. Een soort materiaal dat gebruikt kan worden om duurzame en aantrekkelijke stappen te maken is beton. Beton kan deel uitmaken van de gehele structuur . Als alternatief , kan alleen het lichaam van de stappen die zijn samengesteld uit gegoten beton en het oppervlak van de treden afgewerkt met een ander type material.Things je nodig hebt
Meetlint
Schop en andere uitgraven gereedschap
Gravel < br > Tamp
Multiplex , 1/2-inch Pagina 2 - door - 4 - inch of 2 -voor- 8-inch hout
Saw
Nails
Hammer : Houten of stalen staken Vorm smeermiddel
Concrete
Troffel Heb Vlotter
Edger
Afwerking instrumenten , indien nodig
Plastic platen
Toon meer instructies
1

Controleer plaatselijke bouwverordeningen voor alle regelgeving die betrekking hebben op stap bouw , grootte loopvlak of andere overwegingen . Te nemen aan de eisen in uw project . Kopen van 2

Plan de afmetingen van de stappen . Bepaal de totale hoogte van de stappen die nodig zullen zijn en de gewenste riser grootte. Typisch , een stijgbuis afmeting van ongeveer 7 cm ideaal . Verdeel de totale hoogte van de stijgbuis hoogte het aantal benodigde treden berekenen . Bepaal de gewenste lengte loopvlak , meestal ongeveer 12 centimeter , en vermenigvuldig dit met het aantal benodigde treden om de totale lengte van de stappen te realiseren .
3

Bereid de site voor de formulieren en beton . Graven van de site om de totale lengte en breedte van de stappen tot een diepte van ten minste 8 centimeter tegemoet .
4

Place 6-8 centimeter van grof grind in de uitgegraven gebied en aanstampen het neer te creëren een niveau , goed drainerende fundering voor de stappen .
5

Bouw de kant formulieren voor de stappen . De zijpanelen , die kan worden gemaakt van triplex , oriented strand board of gestapeld hout , moet zo worden gesneden dat ze zijn iets langer en langer dan de geplande stappen . Versterken van de zijkant vormen door nagelen secties van twee-aan - fours aan de buitenzijde van elk paneel waar de riser-kaart wordt geplaatst. Bovendien hechten lengten van twee bij handen en voeten buitenoppervlak boven , onder en elk uiteinde van de zijpanelen . Zorg ervoor dat de zijde vormen zijn niveau en de onderrand zijn volledig in contact met het grind .
6

installeren 2 -voor- 8-inch platen tussen de zijpanelen waar risers zal zijn om te begeleiden de voor elke stap . Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen elk bord is niveau en pond spijkers door de planken voor de bevestiging op de versterkte zijwanden .
7

Brace de formulieren naar behoren . Plaats een aantal twee -by - fours of andere hout in een hoek tussen de zijpanelen en de grond. Pond staken in de grond aan de voorzijde brace en laagste riserkaart , en overweeg beukende inzet rond de omtrek van de formulieren.
8

Spread of sproeismering over de inwendige oppervlakken van de formulieren . Dit zal het makkelijker en schoner verwijdering van de formulieren later mogelijk te maken.
9

Giet het beton voor de trappen . Zodra er voldoende beton is geplaatst op te bouwen elk loopvlak , glad het oppervlak van elk profiel met een kleine dekvloer of troffel , met behulp van het bestuur aan de voorzijde van elk loopvlak . Gebruik de troffel of dekvloer zo nodig in lage plekken op te vullen of te verwijderen overtollige mortel van hoge gebieden . Voer een vlotter op het loopvlak voor een gladde afwerking te creëren .
10

Ren boordschuurmachine over de voorkant van elke stap .
11

Voer een troffel of drijven en de edger via treden weer na enkele minuten weer vocht is de bovenkant van de trede verlaten om gladder het oppervlak .
12

Verwijder de platen uit de voorkant van de risers nadat het beton voldoende ingesteld . Verwijder de nagels waarmee de kaart naar de kant vormen . Gebruik een hamer om licht te tikken de raad af van de riser . Als er grote brokken beton stok aan het bestuur , laat het beton genezing een tijdje langer voordat u de platen te verwijderen .
13

Strijk het oppervlak van de riser , indien het verwijderen van het bord links onvolkomenheden of spaties . Bereid een dunne mengsel van beton en verpakken in de voorkant van de stijgbuis waar nodig , glad met een vlotter om een uniform oppervlak te creëren .
14

Verwijder het vormen van de zijkanten van de trappen ten minste 24 uur na het beton gegoten. Verwijder de beugels en tik op de achterkant van het formulier met een hamer terwijl u de planken uit, dus blijven ze parallel aan de zijkanten .
15

Bedek de concrete stappen met plastic zeilen voor een week om adequaat toe uitharding . In extreem warm en droog weer , kan het nodig zijn om de stappen regelmatig mist gedurende de uitharding periode .

Hoe kunt u externe Cedar Siding Vervang

Cedar is een aantrekkelijke en traditionele bouwmateriaal dat de onderliggende buitenkant van uw huis uit natuurlijke elementen beschermt . Hoewel insecten en rot - bestendig, na verloop van tijd , kan de ceder duig planken gemakkelijk wordt gebarsten, geplooide of beschadigd als gevolg van directe blootstelling aan vocht en zonlicht . Verwijder de oude ceder planken jezelf en vervang ze door nieu

Meer dan ooit