Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Ramp over bestaande traptreden

bouwen van een helling over bestaande stappen is een eenvoudig project je kunt voltooien tijdens een weekend naar rolstoelgebruikers toe in een huis. U zult triplexbladen en stevige houten palen moeten een sterke, betrouwbare oprit te construeren . Veranker de oprit over de trap met behulp van 4 - inch screws.Things je nodig hebt
Meetlint
3/4-by-38 inch multiplex
cirkelzaag
6 - door - 6 inch berichten
Handzaag
gradenboog
houtlijm
schiethamer Pagina 2 -inch nails
Posthole graver
Beton Goedkope 4 -inch nails
Toon meer instructies

1

het meetlint uitbreiden van de bovenkant van de dorpel aan de grond dan de onderste trede te helpen bepalen van de hoek of de opkomst van de helling. Volgens de Americans with Disabilities Act , voor iedere 1 voet van de klim , moet je 12 meter van de run of lengte . Vermenigvuldig de hoogte van de trap door 12 om te komen tot de lengte van de helling .
2

Knip drie vellen 3/4-inch multiplex aan de gewenste lengte van de helling met een cirkelzaag . Sneed ook drie stukken van 3/4-inch-thick triplex tot 5 meter lengte om te dienen als een landing op de top van de trap .
3

Meet en snijd vier houten palen aan de bepaald de lengte van de helling , plus 1 voet , met behulp van een handzaag . De berichten ondersteunen de landing van de helling. Snijd ook twee posten voor elke 2 meter aan oprit lengte hellingbaan zelf .
4

Gebruik een gradenboog om een hoek 8 graden vormen op de top van de paren van berichten dat de helling ondersteunen . Snijd de palen langs de gemarkeerde lijn met behulp van een cirkelzaag . Laat de hoeken op de overloop steunpalen niet vormen.
5

Lijm de drie triplexbladen identiek aan de oprit lengte samen , op de top van elkaar , met behulp van houtlijm . Zorg ervoor dat de uiteinden van de identieke vellen met elkaar overeenkomen voordat beveiligen met plakband . Drive 2 - inch nagels langs de randen van de multiplex platen om ze aan elkaar te bevestigen , verdeeld 6-8 centimeter uit elkaar .
6

Word lid van de drie 5 - meter lange multiplex platen bij elkaar, boven op elkaar andere , met behulp van houtlijm . Ook rijden spijkers door de randen om de vellen aan elkaar te bevestigen , het creëren van een landing van de bovenkant van de trap .
7

Dig twee gaten in de grond naast uw huis , aan weerszijden van de top van de trap , met behulp van een post hole digger . Zorg ervoor dat de gaten zijn 12 cm diep , en ruimte van deze 38 centimeter uit elkaar . Maatregel 5 meter van de voorgaande parallelle gaten en graven ander paar gaten in de grond , afstand 38 cm van elkaar . Deze vier gaten zal houden van de posten voor de landing .
8

Graaf een derde paar gaten in de grond , 2 cm van elkaar uit de laatste paar. Verdeel de gaten 38 cm van elkaar . Blijven om extra paren van gaten om de 48 centimeter te graven langs de spanwijdte van de oprit naar de berichten te ondersteunen.
9

Bereid beton volgens het etiket . Laat de eerste vier posten in de gaten , op zijn beurt , en langzaam beton storten om hen heen. Herhaal het proces om de resterende posten in de gaten , met hun schuine uiteinden naar boven. Zorg ervoor dat de bovenkant van de hoek het dichtst bij het ​​huis en de onderste eindvlakken het einde van de helling. Laat het beton uitharden .
10

Center en laat de multiplex landing op de vier posten . Drive 4 - inch hout spijkers aan de multiplex vast aan de berichten.
11

Verlaag de multiplex voor de oprit over de schuine palen en beveiligen met 4-inch nails .


Over Gratis Arbor bouwplannen

Een doorn voegt schoonheid en functionaliteit aan uw landschap . Priëlen zorgen voor een hekwerk voor bloeiende wijnstokken , het creëren van een aantrekkelijke entree naar uw tuin . Assen kunnen ook worden gebruikt om groenten zoals bonen , pompoen en meloenen groeien . Voeg een bankje of swing naar uw prieel om de perfecte schaduwrijke plek voor uw familie te creëren . Gratis plannen zijn verkri

Meer dan ooit