Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Special Outdoor Projecten >> Content

Hoe maak je een anker Metal Storage Building met sintelblokken

Geniet van de vele voordelen van het bezitten van een metalen schuur. Bewaar uw gereedschap , grasmaaiers en dozen van items die u niet wilt weggooien in de schuur voor gemakkelijke toegang als je ze nodig hebt . Metalen opslagloodsen zijn over het algemeen licht metalen bij elkaar gehouden met schroeven , en het frame is niet zwaar gewapend . Veranker de schuur stevig en gelijkmatig uitgebalanceerd om een sintelblok stichting om ervoor te zorgen dat niet overgewaaid of om schade tijdens slecht weer . Schade aan de schuur tot schade aan de inhoud opgeslagen in . Wat je
4 houten staken in Cord nodig
krijtpoeder
Schop
Pre - blended metselmortel
Metselwerk troffel
Carpenter's waterpas
Vier zware bouten , 5-inch-by-1/4-inch w /ringen en moeren
Vier 2 -voor- 8-inch platen Electric drill
Toenemende moersleutel
Eight 2 - door - 8 - door - 12 - inch platen
Acht zware vertraging bouten , 1/4-by-4-inch
Toon meer instructies
voorbereiden Site
1

Teken de omtrek van de stal op de grond door het rijden houten palen op elke hoek en die een koord strak omheen
2

maatregel 1 voet aan weerszijden van de string - . rond de omtrek van de schuur aanwezig - en markeer de grond met krijtpoeder

Verwijder 3 de inzet en de string . . Gebruik een schep om te graven uit de ruimte tussen de krijtlijnen tot een diepte van 28 centimeter , terwijl het houden van de bodem van de geul niveau .
Leggen Blokken
4

Place een lijn van voorgemengde metselmortel - gemengd met water volgens pakket richtingen - dat is 4 cm breed en 1 cm diep , langs het midden van de sleuf aan een zijde van het weefvak omtrek
5

Lay . een sintel blok in de mortel en kont het blok goed tegen de hoek muur . Tik op de top van de sintel blokkeren met de troffel stevig niveau en plaats het in de mortel . Leg een waterpas op de bovenkant van het blok en blijven om het te tikken totdat het waterpas staat .
6

Stel een sintelblok aan de ene kant en plaats een 1 -inch - dikke laag mortel op de andere beëindigen. Plaats het uiteinde van het blok tegen het einde van het eerste blok , aanstampen het op zijn plaats en het gebruik van het niveau van de timmerman aan het niveau .

Verder
7 met behulp van hetzelfde proces om sintelblokken die langs de geul . Leg een lijn van metselspecie dat is 4 cm breed en 1 centimeter diep langs de bodem van de sleuf op de volgende kant van de perimeter .
8

Stand een sintelblok op zijn einde , breng dan een 1 - inch laag mortel en plaats het stevig tegen de zijkant van het laatste blok gelegd . Blijven leggen blokken langs deze kant van de perimeter , net zoals u de eerste zijde deed .
9

Lay sintelblokken rond de twee resterende zijden van de perimeter via hetzelfde proces als je voor de eerste twee delen .
10

een 1/8-inch laag van verlijmen cement Verspreid met een troffel op de bovenkant van het eerste blok op de hoek van de ene kant van de geul . Plaats de helft van een cinderblock op de top van het en gebruiken het niveau van de timmerman om het blok aan te passen aan het niveau . Herhaal dit proces met hele blokken - het maken van bepaalde de naden waar de blokken te sluiten overlap - rond de hele geul . Lag een derde cursus van blokken op de eerste twee lagen met behulp van hetzelfde proces .
Verankering de Loods Frame
11

Vul een zijde van het holle gedeelte van het blok op elk uiteinde - en het blok in het midden van de muur - met metselmortel . Plaats een 5-inch-by-1/4-inch zware bout ondersteboven in het cement in elk betonblokken . Duw de bout beneden in het cement voor een afstand van 2 cm . Gebruik een kleine waterpas om ervoor te zorgen de grendel in lood . Laat de cement nacht drogen .
12

positie 2 door - 8 - inch vloerdeel bovenop de as blokken langs de lengte van elke zijde van de stal omtrek . Markeer de plaats aan de onderzijde van de 2 - door - 8 - inch board waar de bouten aanraken .
13

Boor verticale gaten door de 2 - door - 8 - inch platen op elke plek waar waren geraakt door de bouten .
14

Drop de 2 -voor - 8-inch platen over de bouten zodat ze steken door de gaten die u geboord in de planken. Plaats een zware ring en moer over de bouten en draai ze stevig vast met een moersleutel .
15

Zet het frame van de schuur over de 2 -voor - 8-inch platen . Ruimte blokken van 2-bij - 8 -by - 12 - inch boord gelijkmatig langs het frame - bestuur van de schuur. Veranker de schuur met zware vertraging bouten door de raad van bestuur , het frame - bestuur en in de raad van bestuur op de top van de as blokken .
16

Vul de geul met de opgegraven vuil en gebruiken een hand - sabotage om het vuil aanstampen stevig rond de fundering muur.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1002019969.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.